Β' ΕΘΝΙΚΗ | Πέττας: "Η πρωτιά θα κριθεί ανάμεσα στο Ψυχικό και στην ΑΕΚ"

Το Ψυχικό συνεχίζει να φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετά και από τη νίκη του επί του Δούκα και ο Νίκος Πέττας τόνισε ότι η κορυφή θα κριθεί ανάμεσα στην ομάδα του και στην ΑΕΚ.

Το Ψυχικό πέρασε από την έδρα του Δούκα, καθώς επικράτησε με 85-89 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής και μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο πρωταγωνιστής των νικητών Νίκος Πέττας (30π.) μίλησε στο superbasket.gr.

- Ποιο θεωρείς ότι ήταν το "κλειδί" της νίκης σας μέσα στην έδρα του Δούκα;

"Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι δεχθήκαμε 48 πόντους. Η άμυνά μας ήταν πολύ κακή. Το κλειδί ήταν ότι βάλαμε στόχο να κρατήσουμε την άμυνα όσο πιο χαμηλά και έπειτα να πάρουμε τη νίκη, όπως και έγινε. Ο Δούκας είναι μία ομάδα με πολύ δύσκολη έδρα και με έμπειρους παίκτες. Εμας από εδώ και πέρα μας αρκεί να παίρνουμε τα ματς έστω και με μισό πόντο , γιατί η νίκη αρκεί".

-Βρεθήκατε πίσω στο σκορ με εννέα πόντους (60-51). Ποια στοιχεία αλλάξατε από εκεί και έπειτα;

"Δυναμώσαμε, το πήραμε εγωιστικά. Παίξαμε με πάθος και επειδή και άλλες φορές έχουμε βρεθεί πίσω στο σκορ, έχουμε την νοοτροπία να επιστρέφουμε και να παίρνουμε τα παιχνίδια".

-Συνεχίζετε να είστε μόνοι στην κορυφή, ενώ σας ακολουθεί η ΑΕΚ.

"Πιστεύω ότι έτσι θα πάει μέχρι το τέλος. Η πρώτη δυάδα έχει κλείσει και η πρωτιά θα κριθεί στο μεταξύ μας ματς".

Keywords
Τυχαία Θέματα