Β' ΕΘΝΙΚΗ | Πανερυθραϊκός: Στιγμές χαλάρωσης στο "Καλαμάκι Ερυθραία" (pics)

"Γευστικές" στιγμές χαράς και χαλάρωσης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση του Πανερυθραϊκού, καθώς το βράδυ της Τρίτης (24/9) μετά την προπόνηση ο Δημήτρης Μανωλόπουλος παρέθεσε δείπνο στην ομάδα, στο "Καλαμάκι Ερυθραία"!

Πιστοποιήθηκε ουσιαστικά με τον καλύτερο τρόπο και το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί και είναι εμφανές στις τάξεις των "ερυθρόλευκων", οι οποίοι είναι... οικογένεια! Το παρών έδωσε σύσσωμη η διοικούσα επιτροπή του Πανερυθραϊκού -Σπύρος Γριβέας, Διονύσης Κατσιώτης,

Μιχάλης Χατζόπουλος- όπως και άπαντες από το τεχνικό επιτελείο -με επικεφαλής φυσικά τον "αρχιτέκτονα" Δημήτρη Χουχουλή- και τους παίκτες!

Συν τοις άλλοις, ο κ. Μανωλόπουλος -που έχει προσφέρει τόσα πολλά στην ομάδα- απέδειξε εμπράκτως για ακόμη μία φορά ότι βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του Πανερυθραϊκού και τον στηρίζει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο...

Φυσικά, άπαντες ευχαριστήθηκαν και με το παραπάνω τα θεσπέσια εδέσματα του "Καλαμάκι Ερυθραία", ανανεώνοντας για... πολύ σύντομα το ραντεβού τους με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος!

Keywords
Τυχαία Θέματα