ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ | Χωρίς Χαρισμίδη στο "Δ. Νεζερίτης"

Οι υποχρεώσεις στο Κύπελλο Ελλάδας ολοκληρώθηκαν για τον Κόροιβο, η πρεμιέρα της Α2 είναι στις 12 Οκτωβρίου ενάντια στον Ερμή Λαγκαδά κι ως εκ τούτου η ομάδα έχει ανάγκη από δυνατά φιλικά στα πλαίσια της προετοιμασίας του.

Έτσι, λοιπόν, οι Ηλείοι θα συμμετάσχουν στο τουρνουά που διοργανώνει το προσεχές Σαββατοκύριακο (28-29/09) η Παναχαϊκή στη μνήμη του Δημήτρη Νεζερίτη και θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γήπεδο της Αγυιάς. Πέραν από την οικοδέσποινα Παναχαϊκή,

που παίζει στην Α1 ΕΣΚΑΗ και τον Κόροιβο, θα λάβουν μέρος επίσης ο Έσπερος ΑΟΠΑ (Γ' Εθνική) και ο Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου (Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ).

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά:

Σάββατο 28/9

18.30: Έσπερος ΑΟΠΑ-Χαρ. Τρικούπης

20.00: Κόροιβος-Παναχαϊκή

Κυριακή 29/9

18.30: Μικρός τελικός

20.00: Μεγάλος τελικός

Δεν ρισκάρουν

Οι προπονήσεις συνεχίζονται σε δυνατούς ρυθμούς για τον Κόροιβο, με το τεχνικό τιμ να μην έχει εύκολο έργο, λόγω των προβλημάτων στην φροντ λάιν. Μπορεί ο τραυματισμός του Πέτρου Νοέα στον ώμο να μην αποδείχτηκε τόσο σοβαρός και ο Καλαματιανός φόργουορντ να επανήλθε άμεσα, όμως ο Νίκος Ψωμάς - Λυμπάρης έχει ενοχλήσεις στη μέση, ο Νίκος Δημάκος πονάει στο γόνατο και ο Τάσος Χαρισμίδης παραμένει νοκ άουτ.

Μάλιστα, ο τελευταίος θα απουσιάσει από το τουρνουά της Παναχαϊκής, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το διάστρεμμά του και οι "κυανόλευκοι" δεν θέλουν να ρισκάρουν. Έτσι, λοιπόν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επιστρέψει στις προπονήσεις από τη Δευτέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα