Β' ΕΘΝΙΚΗ | Παίρνει Νικολόπουλο ο Κόροιβος, αρχίζουν οι ανανεώσεις

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Θανάση Νικολόπουλου βρίσκεται ο Κόροιβος Αμαλιάδας, ενώ μπαίνει στην τελική ευθεία και το πλάνο των ανανεώσεων.

Το πλάνο της απόκτησης παικτών από την Ηλεία τίθεται σε εφαρμογή στον Κόροιβο, καθώς ο Θανάσης Νικολόπουλος είναι μία ανάσα από το να συμφωνήσει με την ομάδα της Αμαλιάδας. Η πρώτη επαφή των ιθυνόντων με τον παίκτη έχει πραγματοποιηθεί σε πολύ

καλό κλίμα και όλα δείχνουν... συμφωνία!

Στην περίπτωση που αποκτηθεί εν τέλει ο Νικολόπουλος, ο Κόροιβος θα έχει προσθέσει στη μηχανή του ένα άκρως παραγωγικό "γρανάζι", που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Εξάλλου, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συμφωνία, καθώς ο Ανδραβιδαίος παίκτης έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τους σημερινούς παράγοντες της ομάδας.

Στο μέτωπο των ανανεώσεων, τώρα, η πρόθεση του Κόροιβου είναι να παραμείνουν στο ρόστερ οι Αντωνιάδης, Σακελλαράκης και Χαντζόπουλος, ενώ θα εξεταστούν οι περιπτώσεις των Αγαπιάδη και Γκοντόπουλου. Οι υπόλοιποι αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν. Ωστόσο, τα θέματα των ανανεώσεων θα τεθούν επί τάπητος μετά τη Γενική Συνέλευση της ομάδας.

Πηγή: ilia-sport.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα