NBA | Νοβίτσκι: "Κορυφαίος όλων ο Ντουράντ!"

Το εγκώμιο του Κέβιν Ντουράντ έπλεξε ο αστέρας των Μάβερικς, Ντιρκ Νοβίτσκι, αποθεώνοντας τον άσο της Οκλαχόμα για τις τεράστιες ικανότητές του, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι είναι μόλις 23 ετών και έχει ακόμα πολλά χρόνια μπροστά του, ούτως ώστε να ξεδιπλώσει κι άλλες πτυχές του πλούσιου ταλέντου του.

"Ο KD είναι πολύ μπροστά από εμένα. Είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος παίκτης του NBA αυτή τη στιγμή. Βλέπω ένα παιδί που δεν έχει κανένα μειονέκτημα", ανέφερε αρχικά ο Γερμανός φόργουορντ του Ντάλας και συνέχισε να

εκθειάζει τον σούπερ σταρ των Θάντερ.

"Είναι ένας ψηλός παίκτης με μεγάλο άνοιγμα χεριών, ο οποίος μπορεί να πυροβολήσει από παντού. Τώρα, μάλιστα, ποστάρει κιόλας. Στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση, όταν παίρνει πάσες από τη γραμμή του τριπόντου έχει τη δυνατότητα να φτάσει στο λέι-απ ή ακόμα και να καρφώσει με ένα βήμα! Έχει πολύ καλή ντρίμπλα, κάτι το οποίο χρειάζεται κάποιος για να γίνει ένας μεγάλος σκόρερ, επειδή δεν φτάνει μόνο να σουτάρεις καλά ή να έχεις καλές διεισδύσεις".

Ο Νοβίτσκι θυμήθηκε τι έκανε ο ίδιος όταν βρισκόταν στην ηλικία του Ντουράντ!

"Νομίζω ότι από όσους παίκτες έχω δει να αγωνίζονται σε αυτή τη θέση, ο Ντουράντ είναι ο καλύτερος όλων. Χειρίζεται την μπάλα πολύ καλύτερα από ότι το έκανα εγώ. Έχει τρομερό σουτ και όλα αυτά τα κάνει ενώ είναι μόλις 23 χρονών! Έχει κερδίσει τρεις συνεχόμενες φορές τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ, δηλαδή η πρώτη του διάκριση ήρθε στα 21 σε αυτό τον τομέα. Τότε, εγώ ήμουν στη ρούκι σεζόν μου και ο Γκάρι Τρεντ με πέθαινε στην προπόνηση!"

Keywords
Τυχαία Θέματα