NBA | Ουέιντ: "Μας πλήγωσαν τα επιθετικά ριμπάουντ"

Οι Χιτ παρότι είχαν τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο στο παρκέ του Chesapeake Energy Arena, στην συνέχεια τα… χάλασαν και ηττήθηκαν με 105-94 από τους Θάντερ, με τον Ντουέιν Ουέιντ να στέκεται στη… ζημιά που υπέστη η ομάδα του στον τομέα των ριμπάουντ.

Το συγκρότημα του Έρικ Σπόελστρα μάζεψε συνολικά 35 σκουπίδια με τα 7 εξ αυτών να είναι επιθετικά, ενώ οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους είχαν 43 (10 επιθετικά), με κύριο... υπεύθυνο για τη διαφορά αυτή τον Νικ Κόλισον.

Ο

Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ κυριάρχησε στις δύο ρακέτες στα 21 λεπτά που αγωνίστηκε, καθώς κατέβασε 5 αμυντικά και ισάριθμα επιθετικά ριμπάουντ, με τον "flash" να εξηγεί ότι αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που η παρέα του ΛεΜπρον βρίσκεται πλέον πίσω στη σειρά των τελικών με 1-0.

"Οι παίκτες των Θάντερ έφτιαξαν περισσότερες καταστάσεις στην επίθεση από ότι εμείς. Πήραν αρκετά επιθετικά ριμπάουντ και αυτό είναι γεγονός ότι μας πλήγωσε. Παράλληλα, πήραν πολλά ανοιχτά σουτ και από εκείνο το σημείο βρεθήκαμε να τους κυνηγάμε", τόνισε σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Οκλαχόμα ο 30χρονος γκαρντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα