Β' ΕΘΝΙΚΗ | Μελάς: "Να αφήσουμε πίσω μας την ήττα από τον Αμύντα"

Τη Νήαρ Ηστ θα υποδεχθεί ο Δούκας την Κυριακή και η ομάδα του Γιάννη Γιαννόπουλου θέλει τη νίκη ώστε να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή της, αλλά και να ξεχάσει την ήττα από τον Αμύντα, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μελάς.

Ο Γιώργος Μελάς, ο Παντελής Ταρνατόρος αλλά και ο Απόστολος Κατσαρός μίλησαν στην ιστοσελίδα "ased.gr" για την προσεχή αναμέτρηση απέναντι στη Νήαρ Ηστ.

Ο έμπειρος αθλητής του Δούκα, Γιώργος Μελάς, δήλωσε σχετικά με το ματς: "Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν δυνατό αντίπαλο που πάντως γνωρίζουμε πολύ καλά λόγω των

συνεχόμενων αναμετρήσεών μας τα τελευταία χρόνια... Χρειαζόμαστε τη νίκη και θα τα δώσουμε όλα για αυτή, θέλοντας να αφήσουμε πίσω την κακή εμφάνιση και την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από τον Αμύντα. Η ομάδα μου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, είμαστε σε καλή κατάσταση και ελπίζω η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις να βγει αύριο στον αγωνιστικό χώρο..."

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Γενικού Αρχηγού της ομάδας, Παντελή Ταρνατόρου: "Η Νήαρ Ήστ αποτελεί παραδοσιακή δύναμη του Ελληνικού μπάσκετ, έχει μεγάλη εμπειρία και ο αυριανός αγώνας θα είναι δύσκολος. Ο ΑΣΕΔ έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει, αρκεί το μίγμα των 2-3 έμπειρων αθλητών μας με τους υπόλοιπους μικρούς της ομάδας να λειτουργήσει σωστά... Άλλωστε, το νεαρό της ηλικίας των περισσότερων παικτών ήταν από την αρχή ένα στοίχημα. Έχω ξαναπεί ότι ο ΑΣΕΔ είναι ομάδα υψηλού ρίσκου αλλά προσωπικά πιστεύω σε αυτή...πιστεύω στον προπονητή μας και είμαι αισιόδοξος για την έκβαση του αυριανού αγώνα. Έχουμε ανάγκη τη νίκη ώστε να δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία και λιγότερη πίεση τη συνέχεια των αγώνων..."

Τέλος, ο Διευθυντής του Συλλόγου, Απόστολος Κατσαρός, πρόσθεσε: "Θέλω να πιστεύω ότι η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής ήταν μια κακή παρένθεση και η ομάδα μας θα συνεχίσει την προσπάθειά της από εκεί που την άφησε μετά το διπλό της Χαλκίδας. Ο αγώνας με τη Νήαρ Ήστ είναι δύσκολος, είναι σημαντικός και έχει το χαρακτήρα τελικού για εμάς. Οι Γιαννούλης, Μελάς και Μπουρδάνος είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω ότι θα οδηγήσουν τον ΑΣΕΔ στη νίκη έχοντας τη συμπαράσταση των υπόλοιπων παιδιών της ομάδας που μπορεί να μην έχουν εμπειρία, αλλά έχουν τις δυνατότητες και τον ενθουσιασμό που χρειαζόμαστε για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες του αγώνα..."

Keywords
Τυχαία Θέματα