Β' ΕΘΝΙΚΗ | Κωστόπουλος: "Οι παίκτες μου είναι γεννημένοι νικητές"

Ο Ηρακλής κατόρθωσε να φύγει αλώβητος από την Μίκρα, επικρατώντας στην παράταση του Ανατόλια με 98-97 και ο Θωμά Κωστόπουλος εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών, τους οποίους χαρακτήρισε "γεννημένους νικητές"...

"Είδαμε ότι στο μπάσκετ όλα γίνονται, αλλά οι παίκτες μου είναι γεννημένοι νικητές και το απέδειξαν για ακόμη μια φορά. Ο στόχος πάντως παραμένει ο ίδιος. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την άνοδο".

Οσον

αφορά τη διαιτησία, ο τεχνικός του Ηρακλή σχολίασε: "Ηταν πολύ... ευαίσθητοι με κάποιους παίκτες του Ανατόλια, ενώ κάποιους δικούς μας καλαθοσφαιριστές, δεν είχαν πρόβλημα να τους φορτώσουν με φάουλ. Οι διαιτητές δεν πρέπει να είναι πρωταγωνιστές ενός παιχνιδιού, πρωταγωνιστές πρέπει να είναι οι παίκτες".

Τέλος, στάθηκε και στην απουσία του κόσμου απ' το ματς με την Μεταμόρφωση... "Κοιτάμε μπροστά και το επόμενο παιχνίδι με την Μεταμόρφωση Βόλου. Είναι πλήγμα για εμάς που θα στερηθούμε τον κόσμο, ωστόσο οι παίκτες μου γνωρίζουν πως να παίρνουν τα παιχνίδια".

Πηγή: bluearena.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα