Β ΕΣΚΑΝΑ | Η απάντηση της διοίκησης του ΑΟΠΦ στους Beach Boys

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟΠΦ σχετικά με τους Beach Boys μέσω της οποίας τονίζει ότι οι συγκεκριμένη ομάδα με τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς της απαξιώνει το τμήμα μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"ΤΟ ΔΣ του ΑΟΠΦ κατά τη συνεδρίαση της 22/10/2012 αποφάσισε ομόφωνα να εκδώσει την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, που αφορούν το τμήμα μπάσκετ με σκοπό την ενημέρωση του φίλαθλου κοινού.

Πριν από μερικούς μήνες κάποιοι κύριοι, που αυτοπροσδιορίζονται ως beach boys,

απευθύνθηκαν αρχικά στον Πρόεδρο του ΑΟΠΦ και στη συνέχεια στο Διοικητικό Συμβούλιο και ενημέρωσαν για το ενδιαφέρον τους να αναλάβουν την ομάδα μπάσκετ του Ομίλου. Η Διοίκηση του Ομίλου αποφάσισε να μη συνεργαστεί μαζί τους.

Ακολούθησε μια μεγάλη σειρά ανακοινώσεων, με προσωπικές επιθέσεις κατά μελών του ΔΣ του ΑΟΠΦ, οι οποίες ξεχειλίζουν από εμπάθεια, υβριστικούς και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς και απαξιώνουν το τμήμα μπάσκετ και τον Όμιλό μας γενικότερα. Η συμπεριφορά αυτή αποδεικνύει ότι η απόφασή μας να μη συνεργαστούμε με τους κυρίους αυτούς ήταν ορθή. Δεν ισχυριζόμαστε ότι είμαστε αλάνθαστοι και γι' αυτό είμαστε ανοιχτοί στην καλόπιστη κριτική. Ο ΑΟΠΦ χρειάζεται ειλικρινείς φίλους αλλά δεν έχει ανάγκη από αυτόκλητους τιμητές ή από “σωτήρες”.

Τέλος παρακαλούμε τους υπεύθυνους των ιστοσελίδων που δημοσιεύουν τις ανακοινώσεις της παραπάνω ομάδας να μη χρησιμοποιούν το λογότυπο του Ομίλου μας αφού οι κύριοι αυτοί δεν εκπροσωπούν τον ΑΟΠΦ.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΟΠΦ".

Keywords
Τυχαία Θέματα