ΤΟΥΡΚΙΑ | Ντόρσεϊ: "Στον Ολυμπιακό με ήθελαν μόνο για την άμυνα"

Ο Τζόι Ντόρσεϊ δεν αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και όπως δήλωσε ο ίδιος, είχε απογοητευτεί από την ομάδα γιατί τον ήθελαν μόνο για να παίζει άμυνα.

Ο πρώην "ερυθρόλευκος" σέντερ, δήλωσε σε συνέντευξή του στο τουρκικό basketdergisi.com:

-Πώς αποφάσισες να δεχτείς την πρόταση της Γκάζιαντεπ;

"Πράγματι, όλοι απόρησαν με την απόφασή μου. Την περασμένη σεζόν, είχα αναδειχθεί καλύτερος αμυντικός στην Ελλάδα,

ενώ είχα δουλέψει αρκετά για να βελτιώσω το επιθετικό μου κομμάτι. Στο παιχνίδι προετοιμασίας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχα 15 πόντους και 14 ριμπάουντ, αλλά ήρθε κάποιος από την ομάδα μετά το ματς και μου είπε: "Τζόι είμαστε ευχαριστημένοι από αυτό που έκανες, αλλά εμείς θέλουμε άμυνα" και από τότε απογοητεύτηκα".

-Αυτός που σου το είπε, μήπως ήταν ο Βασίλης Σπανούλης;

"Δεν μπορώ να πω όνομα, αλλά ήταν Έλληνας".

-Eίχες κάποια άλλη πρόταση για να αγωνιστείς σε μια μεγαλύτερη ομάδα:

"Τα λεφτά δεν είναι το παν στη ζωή. Η βασική μου φιλοσοφία είναι να περιβάλλομαι από ανθρώπους που μου συμπεριφέρονται καλά. Εξήγησα την κατάσταση στη μητέρα μου και μετά ήρθε η πρόταση (από την Γκάζιαντεπ). Είπα πως μπορώ να παίξω σε μία ομάδα που έχει περιθώρια βελτίωσης, ενώ αρκετοί φίλοι μου που είχαν αγωνιστεί στην Τουρκία, μου είπαν πως δεν θα είναι δύσκολο να προσαρμοστώ εδώ".

-Η Γκάζιαντεπ έχει και ποδοσφαιρική ομάδα. Εχεις παρακολουθήσει κανένα παιχνίδι;

"Δεν μου έχει δοθεί ακόμη η ευκαιρία αλλά θα το ήθελα πολύ. Μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο. Παλιότερα έπαιζα κι εγώ στη θέση του τερματοφύλακα".

Keywords
Τυχαία Θέματα