ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ | Ρομανόφ: "Σώστε την Ζαλγκίρις"

Έκκληση έκανε ο πρόεδρος της Ζαλγκίρις, Βλάντιμιρ Ρομανόφ στους φιλάθλους να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα, ώστε να μην χρειαστεί να πουληθούν παίκτες και να συνεχίσει η πρωταθλήτρια Λιθουανίας να πρωταγωνιστεί.

Η εφημερίδα "Kauno Diena" δημοσίευσε μια επιστολή του Βλάντιμιρ Ρομανόφ, μέσω της οποίας τονίζει ότι η Ζαλγκίρις αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και ότι η μόνη λύση είναι η ενίσχυση από τους φιλάθλους της.

Αναλυτικά η επιστολή του Ρομανόφ:

"Είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό

ότι η Ζαλγκίρις τερμάτισε στην πρώτη θέση του Γ’ ομίλου στην Ευρωλίγκα και έχει ελπίδες να κατακτήσει τον τίτλο. Αυτό, όμως απαιτεί πόρους ώστε να πληρωθούν οι μισθοί και τα μπόνους των παικτών. Ολοι έχουν δηλώσει ανοιχτά την αγάπη τους για την Ζαγκλίρις και έχουν υποσχεθεί να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα, αλλά στην πραγματικότητα κανένας δεν το έχει κάνει. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να λύσουμε τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας και αυτός είναι κάθε φίλαθλος της Ζαλγκίρις να συνεισφέρει με 29 ευρώ. Διαφορετικά θα αναγκαστούμε να πουλήσουμε παίκτες και θα βγούμε από την μάχη για την διεκδίκηση των πρώτων θέσεων. Πριν από κάποιες εβδομάδες, ξεκινήσαμε ένα project το οποίο ονομάζεται «Είμαστε όλοι με την Ζαλγκίρις», το οποίο είναι ανοιχτό σε όποιον θέλει να βοηθήσει την ομάδα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε τα χρήματα στον λογαριασμό της ομάδας σε μία συγκεκριμένη τράπεζα. Η Ζαλγκίρις είναι μέρος της λιθουανικής κουλτούρας και όλοι οι Λιθουανοί πρέπει να βοηθήσουν να διατηρηθεί αυτός ο θησαυρός. Θα ήταν υπέροχο να μπορούσαμε να δούμε αυτήν την ομάδα να συνεχίσει να παλεύει για τις νίκες".

Keywords
Τυχαία Θέματα