ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | "Δεν θα αμαυρώσει κανείς την ιστορία μας"

Ο Απόλλων Πατρών με ανακοίνωσή του, θέλησε να ανταποδώσει τις ευχαριστίες του Πανιωνίου με αφορμή το μεταξύ τους παιχνίδι στην Περιβόλα αλλά και να καταδικάσει την συμπεριφορά ορισμένων οπαδών, που προσπάθησαν να αμαυρώσουν την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο κλειστό.

Η ανακοίνωση:

"Ο Απόλλων Πατρών εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στους πατρινούς φιλάθλους, που έδωσαν δυναμικό παρόν στον πρόσφατο εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο.

Ωστόσο, η Διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας καταδικάζει τις συμπεριφορές 2-3 θεατών, οι οποίοι το μόνο που καταφέρνουν είναι να προκαλούν

ζημιά στην ομάδα. Ενημερώνουμε, αυτούς τους λίγους, ότι είμαστε αποφασισμένοι να περιφρουρήσουμε τόσο την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, όσο και το κύρος της ομάδας μας, με κάθε δυνατό τρόπο.

Οι ευχαριστίες του Πανιωνίου προς τον Απόλλωνα για την άψογη φιλοξενία απηχούν άλλωστε και την αυτονόητη φιλοσοφία του Συλλόγου μας έναντι των φιλοξενουμένων ομάδων και οπαδών τους στο γήπεδό μας, πιστεύοντας ότι κάθε αγώνας του Απόλλωνα αποτελεί μια αθλητική γιορτή για την πόλη μας.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πατρών έχει λάβει όλα τα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή των εντός έδρας παιχνιδιών, κι αν χρειαστεί θα λάβει και άλλα. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η συνεργασία του Συλλόγου με την πατρινή εταιρεία φύλαξης ALFA-HELLAS SECURITY, αλλά και το ήδη εγκατεστημένο από την αρχή της χρονιάς σύστημα κλειστού τηλεοπτικού κυκλώματος για την επιτήρηση του αγωνιστικού χώρου και των χώρων των κερκίδων.

Στην περίπτωση που επαναληφθούν παρόμοιες ενέργειες από θεατές, ο Απόλλωνας Πάτρας θα διευκολύνει τον εντοπισμό τους από τις Αρχές για την απόδοση ποινικών και αστικών ευθυνών. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αμαυρώνει την ιστορία του Συλλόγου και να θέτει σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία αυτού. Θεατές σαν κι αυτούς που προσπάθησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα, στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, δεν τους έχει ανάγκη ο Απόλλωνας Πάτρας και δεν τους χρειάζεται γενικότερα ο πατραϊκός αθλητισμός.

Αδιαπραγμάτευτη θέση του Απόλλωνα Πάτρας είναι να φέρει κοντά του όλους τους φιλάθλους μαζί με τις οικογένειές τους, που αγαπάνε τον Απόλλωνα και τον αθλητισμό.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ανταποδώσουμε τις ευχαριστίες μας προς την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και ειδικότερα στον ιδιοκτήτη της, Ηλία Λιανό, τα μέλη του Δ.Σ. που βρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο της Περιβόλας, τους αθλητές και τους φιλάθλους της ομάδας, για τις κολακευτικές δηλώσεις που έκαναν σχετικά με την όλη προσπάθεια του Απόλλωνα Πάτρας, και να τους ευχηθούμε κάθε επιτυχία στους στόχους τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα