ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Τοπάλης: "Πολύ σημαντική η νίκη επί του Αμύντα"

Ο Πανερυθραϊκός πήρε σπουδαίο διπλό επί του Αμύντα για την 9η αγωνιστική της Β'Εθνικής και ο Παύλος Τοπάλης τόνισε πως αυτή η νίκη θα λειτουργήσει ευεργετικά στην προσπάθεια της ομάδας του, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το superbasket.gr ήταν στο γήπεδο και μίλησε με τον Παύλο Τοπάλη, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας της Ερυθραίας.

Πού πιστεύεις οτι κρίθηκε το ματς κόντρα στον Αμύντα;

"Προσπαθήσαμε όλοι στην άμυνα. Η άμυνά μας ήταν το "κλειδί". Χάναμε με 7 πόντους, το γυρίσαμε

στο τέλος και κερδίζαμε εμείς με 7. Μας βγήκαν μερικά σουτ, δεν χάσαμε βολές και κάναμε πολύ καλό παιχνίδι".

Πόσο σημαντική είναι για την ομάδα αυτή η νίκη;

"Είναι αρκετά σημαντική για την συνέχεια, γιατί μετά απο αυτή τη νίκη ανεβαίνει επίπεδο η ομάδα και κοιτάμε τα πράγματα εντελώς διαφορετικά. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά γατί μπορεί να χάσεις απο τον πρώτο, μπορεί και απο τον τελευταίο. Είναι πολύ καλή η έδρα του Αμύντα, ήταν μεγάλη νίκη. Πλέον πρέπει να έχουμε το κεφάλι κάτω και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι".

Τι να περιμένουμε στην συνέχεια από τον Πανερυθραϊκό;

"Δουλειά απο εμάς στο γήπεδο και ο κόσμος να περιμένει το καλύτερο. Είμαστε μία νεανική ομάδα, απλά θέλουμε ακόμη πολύ δουλειά".

Ποια είναι η εικόνα που έχεις για τον ανταγωνισμό στον Ομιλό σας;

"Φέτος ο Ομιλος του Νότου είναι πολύ καλός, μπορεί να χάσεις απο τον πρώτο και τον τελευταίο. Αν ξεχωρίσεις την ΑΕΚ η οποία είναι ένα σκαλί παραπάνω απο όλους, όλοι είναι στα ίδια επίπεδα. Θέλει προσοχή το κάθε παιχνίδι και δουλειά. Πρέπει να φοβάσαι τους πάντες".

Επόμενο παιχνίδι στην έδρα σας με την Νήαρ Ήστ...

"Είναι ένα παιχνίδι "κλειδί" καθώς αν χάσεις, "σβήνεται" η σημερινή νίκη. Πρέπει να δουλέψουμε όλη την βδομάδα. Αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια ξεχωριστά".

Keywords
Τυχαία Θέματα