ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Σταμάτη : "Το Ελληνικό έχει την ποιότητα για να φτάσει ψηλά"

Το Ελληνικό συνέχισε με νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Ικαρο και παρέμεινε στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, με την Εβίνα Σταμάτη να εξηγεί στο superbasket.gr ότι η ομάδα της Ελένης Καπογιάννης έχει την ποιότητα για να φτάσει ψηλά.

Το Ελληνικό είχε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας, του οποίου και επικράτησε με 80-56 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής. Η Εβίνα Σταμάτη με 15 πόντους ήταν από της πρωταγωνίστριες της αναμέτρησης δίνοντας ταυτόχρονα μεγάλη ενέργεια σε άμυνα και

επίθεση και μίλησε στο superbasket.gr μετά από το τέλος της αναμέτρησης.

-Το ξεκίνημά σας στο ματς ήταν ελαφρώς νωθρό. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Ικαρο να σας δυσκολέψει κατά την διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου;

"Δεν θα έλεγα ότι ήταν νωθρό το ξεκίνημά μας. Η άμυνά μας ήταν καλή αλλά δεν πιέσαμε όσο θα έπρεπε δίνοντας εύκολα καλάθια στον αντίπαλο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο κλείσαμε ακόμα περισσότερο την άμυνά μας και ανοίξαμε το ρυθμό χτυπώντας στην αντεπίθεση".

-Ο γρήγορος ρυθμός ήταν κάτι το οποίο είχατε σχεδιάσει για το αγωνιστικό σας πλάνο;

"Σίγουρα, αυτή είναι και η φιλοσοφία της ομάδας. Ήμασταν προετοιμασμένες και για το σετ παιχνίδι αλλά όταν χτυπήσαμε στο γρήγορο ρυθμό σε συνδυασμό με τα κλεψίματα λόγο της άμυνας που ανεβάσαμε ψηλά τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για μας".

-Βρίσκεστε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Πόσο ψηλά κοιτάτε;

"Το Ελληνικό έχει την ποιότητα για να πάει πολύ ψηλά. Σημαντική είναι η δουλειά που γίνεται κάθε μέσα στην προπόνηση και η δουλειά από όλο το προπονητικό τιμ. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δίνουμε μεγάλη ενέργεια σε κάθε παιχνίδι .Το σίγουρο είναι ότι η ποιότητα υπάρχει στην ομάδα του Ελληνικού".

Keywords
Τυχαία Θέματα