ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Μαρίνου: "Εχουμε την εμπειρία να τα καταφέρουμε κόντρα στον Ικαρο"

Ο Αστέρας έφτασε εύκολα στη επικράτηση απέναντι στον Πανιώνιο και πλέον όλοι στην ομάδα των Εξαρχείων στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στον Ικαρο Καλλιθέας και η Σωτηρία Μαρίνου, μέσω του superbasket.gr έδωσε το σύνθημα της νίκης.

Η έμπειρη παίκτρια ήταν η κορυφαία για τον Αστέρα Εξαρχείων, καθώς σημείωσε 25 πόντους και οδήγησε την ομάδα της στη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο με 94-55 για την 5η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Η Σωτηρία Μαρίνου μίλησε στο superbasket.gr για το αποτέλεσμα, την έλευση του Δημήτρη Νασούφη στον πάγκο της ομάδας αλλά και την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στον Ικαρο Καλλιθέας.

-Ποιο πιστεύεις πώς ήταν το κλειδί της άνετης επικράτησής σας απέναντι στον Πανιώνιο;
"Πιστεύω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο γρήγορο ρυθμό και στην εμπειρία που έχει η ομάδα μας. Πέρα από τους δύο βαθμούς που πήραμε, αυτή η νίκη θα μας δώσει κουράγιο για να προχωρήσουμε παραπέρα".

-Σας έδωσε ώθηση η έλευση του Δημήτρη Νασούφη (σ.σ. αντικατέστησε τον Αγγελο Κουλουριώτη) στην τεχνική ηγεσία της ομάδας;
"Έτσι πιστεύω. Πάντα μια αλλαγή προπονητή κάνει καλό σε μία ομάδα. Αυτό νομίζω συνέβη και σε εμάς".

-Την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσετε τον Ικαρο στην Καλλιθέα. Τι πρέπει να κάνετε για να φύγετε νικήτριες από το γήπεδο;
"Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να είμαστε συγκεντρωμένες σε όλη την διάρκεια του ματς, όπως κάναμε και απέναντι στον Πανιώνιο. Νομίζω πως έχουμε την εμπειρία να τα καταφέρουμε".

Keywords