Β' ΕΘΝΙΚΗ | Τύρλας: "Χαλαρώσαμε, αλλά όλα πήγαν καλά κόντρα στον Χολαργό"

Ο Αετός επέστρεψε στις νίκες, καθώς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής επικράτησε του Χολαργού με 88-80 και οι πρωταγωνιστές των νικητών, Γιώργος Τύρλας και Ρήγας Παπαργυρόπουλος μίλησαν στο superbasket.gr για την αναμέτρηση και την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Τύρλας "φόρτωσε" το αντίπαλο καλάθι με 24 πόντους και οδήγησε τον Αετό στη νίκη. "Η ομάδα μας προπονείται καλά και αυτό φαίνεται μέσα στο παρκέ. Στην τελευταία περίοδο η αλήθεια είναι ότι χαλαρώσαμε και ο αντίπαλος μάς πίεσε, αλλά

όλα πήγαν καλά", δήλωσε αρχικά στο superbasket.gr. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο επόμενο ματς του Αετού κόντρα στον Δούκα: "Σειρά έχει το παιχνίδι με τον Δούκα ο οποίος είναι μια νεανική ομάδα αλλά έχει και 3-4 έμπειρους παίκτες".

Ο Ρήγας Παπαργυρόπουλος συνέβαλε στη επικράτηση της ομάδας του με 12 πόντους και τόνισε ότι είναι στο χέρι του Αετού να πάρει τη νίκη και στον επόμενο αγώνα. "Αν παίξουμε σοβαρά και όχι χαλαρά όπως κάναμε στο τέλος του ματς απέναντι στον Χολαργό, τότε πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε τον Δούκα. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Όταν ο Χολαργός μείωσε την διαφορά, ο προπονητής μας (σ.σ. Κώστας Παπαμάρκος), μας ζήτησε ηρεμία και σοβαρότητα. Ο κόουτς μάς εμπιστεύεται πλήρως".

Keywords
Τυχαία Θέματα