ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Χριστόδουλος: "Ο,τι καλύτερο στη συνέχεια"

Ο Ιωνικός ΝΦ αν και πάλεψε ως το τέλος, δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από το Μαρούσι αλλά ο Δημήτρης Χριστόδουλος τόνισε πως η ομάδα του θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας σέντερ μίλησε στο superbasket.gr και τόνισε ότι η απουσία ορισμένων παικτών από το παιχνίδι ήταν καθοριστική για την έκβαση του αποτελέσματος.

-Για τρίτη φορά φέτος χάνετε παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά. Τι πιστεύεις ότι φταίει και η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει αυτά τα παιχνίδια στο τέλος;

"Σε

δύο παιχνίδια πήγαμε στην παράταση και χάσαμε. Ειδικά στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τη ΜΕΝΤ χάσαμε ματς που δεν χάνεται. Σήμερα δεν χάσαμε στην παράταση, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει κάτι. Μείναμε πολύ πίσω με αυτή την ήττα, τώρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο από εδώ και πέρα".

-Υπήρξαν κάποια παράπονα για τη διαιτησία. Πιστεύεις πως καθόρισε εν μέρει το τελικό αποτέλεσμα;

"Στο τέλος έπαιξε κάποιο ρόλο η διαιτησία με τις βολές και τις τεχνικές ποινές στα τελευταία λεπτά. Ωστόσο, δεν φταίει τόσο πολύ για την ήττα η διαιτησία. Εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να πάρουμε τη νίκη. Όταν σε ένα τέτοιο δυνατό παιχνίδι ουσιαστικά είναι έξω δυο με τρεις παίκτες, δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Συνεχίζουμε"...

-Ποιος είναι ο στόχος στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με το Ανατόλια;

"Σίγουρα στόχος μας είναι η νίκη. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".

-Ποιον θεωρείς ρεαλιστικό στόχο για τον Ιωνικό τη φετινή χρονιά;

"Σίγουρα πρωταρχικός μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία".

Keywords
Τυχαία Θέματα