ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Χαϊκάλη: «Να δουλέψουμε περισσότερο»

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση κόντρα στον Εύνικο (08/12, 12:00) η πολύπειρη γκαρντ της ομάδας του Σπόρτιγκ, Ανδριάνα Χαϊκάλη μίλησε στο Superbasket.gr για το παιχνίδι της Κυριακής, τη νίκη κόντρα στον Ηρόδοτο, αλλά και την πορεία της ομάδας του Θάνου Νίκλα στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 γυναικών.

Κάνατε το παιχνίδι πολύ εύκολο, απέναντι σε ένα πολύ σπουδαίο αντίπαλο όπως ο Ηρόδοτος...

Γνωρίζαμε ότι ο Ηρόδοτος είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, πολύ ανταγωνιστική. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε όλη την εβδομάδα, παρ'ότι

είχαμε και κάποιες παίχτριες τραυματίες. Δεν βρεθήκαμε όλες οι κοπέλες, παρ'όλα αυτά μπήκαμε συγκεντρωμένες απο το πρώτο λεπτό του αγώνα, πήραμε μία καλή διαφορά σιγά-σιγά και την κρατήσαμε ως το τέλος.

Σε συνδυασμό με την ήττα της Τερψιθέας Γλυφάδας απο τον Πανιώνιο, βρίσκεστε στην κορυφή.. Τι προμηνύει αυτό για τη συνέχεια και τι να περιμένουμε απο την ομάδα;

Το ότι είμαστε στην κορυφή, δεν μας λέει κάτι. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά, μπορεί να είμαστε πρώτοι αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να κρατήσουμε αυτό που έχουμε χτίσει εως τώρα. Κάνουμε εξαιρετική δουλειά με τον προπονητή μας (σ.σ. Θάνος Νίκλας) και θα συνεχίσουμε όσο καλύτερα γίνεται.

Ποιό είναι το "ατού" σας μέχρι στιγμής, καθώς βλέπουμε ότι η ομάδα έχει βρεί ρυθμό και χημεία;

Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι είμαστε όλες μία παρέα μέσα και έξω απο το γήπεδο. Αφιερώνουμε πολλές ώρες μαζί στην προπόνηση και στα αποδυτήρια έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα. Όταν η ομάδα καθοδηγείται απο μία διοίκηση που βρίσκεται κοντά μας και απο ένα προπονητή που εργάζεται σκληρά για να φτάσει εδώ που βρίσκεται, και που έχει καταφέρει να φτιάξει ένα σύνολο δεμένο όπου έχει βάλει το "εγώ" στην υπηρεσία του "εμείς", η διάκριση είναι ομαδική και όχι ατομική.

Απόψε είχατε και τον κόσμο στο πλευρό σας...

Πράγματι, ο κόσμος ήταν δίπλα μας και μας στάθηκε και τον ευχαριστούμε πολύ. Τον θέλουμε δίπλα μας και εμείς θα κάνουμε τα πάντα στο παρκέ για αν τον ευχαριστούμε.

Επόμενο παιχνίδι, ξανά εντός έδρας κόντρα στον Εύνικο...

Ακόμα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να το κερδίσουμε και θα το κερδίσουμε. Θα δουλέψουμε όλη τη βδομάδα για να είμαστε πανέτοιμες για ακόμα μία νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα