ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ | Σπουδαία νίκη για Μπουντούτσνοστ, ανατρεπτική Ραντνίτσκι

Με τρεις αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Αδριατικής Λίγκας. Από το πρόγραμμα του Σαββάτου ξεχωρίζει η νίκη της Μπουντούτσνοστ επί της Τσεντεβίτα.

Την 7η νίκη της σε 11 παιχνίδια για την Αδριατική Λίγκα πανηγυρισε η Μπουντούτσνοστ. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Eurocup επικράτησε εντός έδρας της Τσεντεβίτα με 64-60, σκαρφαλώνοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Αλέξα Πόποβιτς με 21

πόντους, με τον Βλάντιμιρ Μιχαϊλοβιτς να προσθέτει άλλους 14. Στην αντίπερα όχθη, ο Νόλαν Σμιθ με 16 πόντους πάλευε μόνος του επιθετικά για την ομάδα του.

Νίκη «βάλσαμο» για την Σιρόκι, η οποία επικράτησε της Σκόπιγιε Αεροντρόμ με 67-63, ξεφεύγοντας από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Τζόναθον Τζόουνς με 15 και Ιβάν Μπούβα με 14 πόντους ήταν οι παίκτες-κλειδιά των γηπεδούχων ώστε να φτάσουν στη νίκη. Για την Σκόπιγιε ξεχώρισε ο Ούρος Λούτσιτς με 18 πόντους.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, η Ραντνίτσκι πήρε σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Κρκα με 84-77. Ο Σάβα Λέσιτς μς 29 πόντους και 11 ριμπάουντ ήταν ο κινητήριος μοχλός των νικητών, με τον Ντούσαν Μλάνταν να προσθέτει 17 πόντους. Για υους ηττημένους ο Γιάκα Κλόμπουτσαρ με 15 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Σιρόκι-ΜΖΤ Σκόπιε 67-63
Μπουντούτσνοστ-Τσεντεβίτα 64-60
Ραντνίτσκι-Κρκα 84-77

Keywords
Τυχαία Θέματα