ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ | Επισημοποιήθηκε του Νίκου, παρέμειναν Βελισσαράκος και Καμαριώτης

Το «τιμόνι» του Ικάρου βρίσκεται πλέον στα χέρια του Αρη Λυκογιάννη, ενώ στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας προστέθηκε ο Θωμάς Νίκου.

Ο τέως προπονητής της Καβάλας θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Αρη Λυκογιάννη, ενώ στο τεχνικό τιμ παρέμειναν και οι Αλέξανδρος Βελισσαράκος καο Θανάσης Καμαριώτης εν αντιθέσεις με τους Χάρη Κουλουριώτη και Γιάννη Τσαούση, οι οποίοι αποχώρησαν.

Η ανακοίνωση του Ικάρου Χαλκίδας αναφέρει:

"Μετά την πρόσληψη του Άρη Λυκογιάννη, το προπονητικό

επιτελείο του Ικάρου Χαλκίδας διαφοροποιήθηκε. Πρώτος βοηθός του 44χρονου προπονητή, θα είναι ο Θωμάς Νίκου, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν τόσο με τον κόουτς Λυκογιάννη (στον Σπόρτιγκ), όσο και με τον Ίκαρο, καθώς την περσινή περίοδο βρέθηκε στο πλευρό του Δημήτρη Πρίφτη. Στο επιτελείο παρέμειναν ο βοηθός Αλέξανδρος Βελισσαράκος και ο γυμναστής Θανάσης Καμαριώτης.

Από την άλλη πλευρά, μετά την αντικατάσταση του Γιώργου Καλαφατάκη, αποχώρησαν κατόπιν δικής τους βούλησης ο Χάρης Κουλουριώτης και ο Γιάννης Τσαούσης, οι οποίοι ήταν επιλογές του προηγούμενου προπονητή.

Ο Ίκαρος Χαλκίδας θα ήθελε να τους ευχαριστήσει θερμά για την προσφορά τους και να τους ευχηθεί κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα