ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Μπράμος: "Ετοιμοι με την Ζαλγκίρις"

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου, καθώς επικράτησε (23/12) του ΚΑΟΔ και πλέον στρέφει την προσοχή στην αναμέτρηση (28/12) με τον Ζαλγκίρις. Ο Μάικ Μπράμος μίλησε στο superbasket.gr για τα πλάνα του "τριφυλλιού" για το ματς της πρεμιέρας του Τοp-16 ενώ φάνηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του θα διατηρήσει τα σκήπτρα του κυπελλούχου
Ελλάδας.


Η νίκη επί του ΚΑΟΔ δεν ήρθε τόσο εύκολα όσο αναμενόταν...

"Δεν είχαμε μεγάλη ευστοχία ενώ παράλληλα κάποιοι παίκτες μας είναι τραυματίες. Αυτό, όμως, δεν αποτελεί δικαιολογία. Είχαμε έναν πολύ άστοχο σε σουτ αγώνα, αλλά παίξαμε σκληρά και πήραμε τη νίκη¨.

Για ακόμα μια χρονιά θα αντιμετωπίσετε τον Ολυμπιακό στον τελικό Κυπέλλου...

"Είναι ένας μεγάλος τελικός για εμάς. Θα πάμε προετοιμασμένοι ώστε να αγωνιστούμε καλύτερα απο το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ και αν ακολουθήσουμε τα σχέδιά μας, θα κερδίσουμε".

Την Παρασκευή (28/12) θα αντιμετωπίσετε την Ζαλγκίρις Κάουνας για την 1η αγωνιστική του Τοp-16 της Ευρωλίγκα.

"Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη, ειδικά μέσα στην έδρα μας Θα αρχίσουμε την προετοιμασία την Δευτέρα και με σκληρή προπόνηση και εξάσκηση, την Παρασκευή θα είμαστε έτοιμοι".

Πιστεύεις πως το πρώτο παιχνίδι της φάσης του Τοp-16 είναι πολύ σημαντικό για την συνέχεια;

"Είναι ένα δύσκολο ματς, μιας και η Ζαλγκίρις τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της και ως τώρα αγωνίζεται πολύ σκληρά. Το γνωρίζουμε αυτό, είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, οπότε θα πάμε για τη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα