Στοίχημα | Τριάδα με απλές νίκες

Η δράση στα παρκέ της Ευρωλίγκας συνεχίζεται και σήμερα ποντάρουμε σε τρεις απλές νίκες.

Στη Ρωσία η Λοκομοτίβ Κούμπαν υποδέχεται τη Λαμποράλ Κούτσα. Πρόκειται για ομάδες με εντελώς διαφορετική ψυχολογία, καθώς οι γηπεδούχοι έρχονται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού, ενώ οι Βάσκοι δεν τα κατάφεραν στο "σπίτι" τους κόντρα στον Ερ. Αστέρα. Σαν υλικό

η Λοκομοτίβ υπερτερεί της ομάδας του Σκαριόλο, η οποία εκτός των άλλων έχει και πολλά προβλήματα απουσιών, με πιο πρόσφατο αυτό του Γάλλου γκαρντ Κοζέρ. Ο άσος στο 1.35 είναι δίκαιος.

Κρατάμε και το άσος της Ζαλγκίρις Κάουνας κόντρα στη Μπάμπεργκ. Οι Γερμανοί έχουν ξεκινήσει καλά, ωστόσο, στην ήττα από το Μιλάνο έβγαλαν τις αδυναμίες τους. Σήμερα αγωνίζονται σε μια δύσκολη έδρα και η εμπειρία της... παρέας του Γιασικεβίτσιους μπορεί να πληρώσει τον άσο στο 1.40.

Συνέχεια στο Βελιγράδι και στον άσο του Ερ. Αστέρα. Η αλήθεια πως περιμέναμε τους Σέρβους πολύ δυνατούς εντός έδρας (όπως φάνηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό) αλλά το διπλό στη Χώρα των Βάσκων μας έκανε πολύ θετική εντύπωση. Σήμερα κρατάμε τον άσο στο 1.40, καθώς η Λιέτουβος Ρίτας ποιοτικά δεν υπερτερεί των Σέρβων που μπορούν με τη δύναμη της έδρας να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Λοκομοτίβ Κούμπαν - Λαμποράλ Κούτσα 1 (1.35)
Ζαλγκίρις - Μπάμπεργκ 1 (1.40)
Ερ. Αστέρας - Λιέτουβος Ρίτας 1 (1.40)

Περισσότερες προτάσεις από την Ευρωλίγκα στο betplayergr.com

Keywords
Τυχαία Θέματα