ΣΙΕΝΑ | ΜακΚάλεμπ: "Δεν σκέφτομαι το NBA τώρα"

Αναμφίβολα το NBA είναι όνειρο για οποιονδήποτε παίκτη και το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου δεν αφήνει ασυγκίνητο τον Μπο ΜακΚάλεμπ, ο οποίος όμως εξήγησε ότι δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για να μετακομίσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

"Το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι πολύ δυνατό. Εάν περάσουμε στον τελικό, τότε θα ολοκληρώσουμε τη σεζόν στα τέλη Ιουνίου και στις 2 Ιουλίου έχουμε το πρώτο μας παιχνίδι στο προολυμπιακό

τουρνουά της Βενεζουέλας", δήλωσε αρχικά σε συνέντευξή του στην "Tuttosport" ο 27χρονος γκαρντ, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το ενδεχόμενο να παίξει σε ομάδα του μαγικού πλανήτη.

"NBA; Είναι προφανέστατο ότι θα ήθελα πάρα πολύ να παίξω εκεί, αλλά αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο. Είμαι απόλυτα επικεντρωμένος στη Σιένα και στα πλέι οφ του ιταλικού πρωταθλήματος. Όσον αφορά το μέλλον μου; Όπως έχω ήδη πει, είναι πολύ νωρίς για να συζητήσουμε για αυτό. Στο τέλος της σεζόν θα καθίσω με τη Σιένα και θα μιλήσουμε", ανέφερε ο διεθνής άσος με τη φανέλα της ΠΓΔΜ, οποίος έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Μοντεπάσκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα