Ολυμπιακοί αγώνες | Πάει προολυμπιακό ο Σάρας!

Έτοιμος για ακόμα μία πρόκληση στην καριέρα του φαίνεται πως είναι ο... ακούραστος Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, καθώς κατά πάσα πιθανότητα θα ενισχύσει τις προσπάθειες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Λιθουανίας στο προολυμπιακό τουρνουά της Βενεζουέλας.

Ο Σάρας βαδίζει αισίως στο 37ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο προς το παρόν δεν περνάει καν από το μυαλό του η ιδέα να κρεμάσει τα παπούτσια του και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Μάλιστα, συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο, αφού ο Λιθουανός σταρ

του Παναθηναϊκού επιθυμεί να συνεχίσει στους "πράσινους", εφόσον όμως παραμείνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ παράλληλα θέλει να βοηθήσει την Εθνική ομάδα της χώρας του να πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το καλοκαίρι.

Γι' αυτό το λόγο, ο διεθνής γκαρντ δείχνει διατεθειμένος να ακολουθήσει την αποστολή της Λιθουανίας στη Βενεζουέλα, εκεί όπου θα διεξαχθεί το προολυμπιακό τουρνουά!

Η αρμάδα του Κεστούτις Κεμζούρα βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο μαζί με τη διοργανώτρια χώρα (Βενεζουέλα) και τη Νιγηρία, ενώ οι τρεις πρώτες ομάδες του τουρνουά, που θα πραγματοποιηθεί στο Καράκας από τις 2 έως τις 8 Ιουλίου, θα πάρουν την πρόκριση για το Λονδίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα