ΡΩΣΙΑ | Πρωταθλήτρια ξανά η ΤΣΣΚΑ!

Με το μυαλό στο... Λονδίνο, η ΤΣΣΚΑ αναδείχθηκε για 44η φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια Ρωσίας, χρειάστηκε ωστόσο ένα τρίποντο του Σόνι Ουίμς 12'' πριν από τη λήξη για να πάρει τη νίκη στην έδρα της Κράσνιε Κρίλια με 66-68 και να παραμείνει στο θρόνο της!

Ο Σάσα Κάουν ήταν ο μοναδικός που έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα, σημειώνοντας 18 πόντους, ωστόσο ο Σόνι Ουίμς ήταν εκείνος που εξελίχθηκε σε... ήρωα της "ομάδας του στρατού" μιας και με δικό του τρίποντο 12'' πριν από το τέλος χάρισε τη νίκη στους Μοσχοβίτες,

που πανηγύρισαν το πρωτάθλημα Ρωσίας ακόμη μία σεζόν! Για τον Θοδωρή Παπαλουκά αυτό ήταν το 7ο πρωτάθλημα Ρωσίας που κατακτά!

Η Χίμκι επικράτησε στο Βλαδιβοστόκ της Σπαρτάκ Πριμόριε -έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Βιτάλι Φριντζόν (14π.)- με 68-74 και δύσκολα θα χάσει τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, ενώ στον ελληνικό "εμφύλιο" η Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης του Λουκά Μαυροκεφαλίδη επιβλήθηκε εκτός έδρας της Λοκομοτίβ Κουμπάν του Νικ Καλάθη με 61-71 και την έπιασε στη βαθμολογία με 26 βαθμούς και έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Τα αποτελέσματα της ημέρας στο ρωσικό πρωτάθλημα:
Σπάρτακ Πριμόριε-Κίμκι 68-74
Λοκομοτίβ Κουμπάν-Σπάρτακ Αγ. Πετρούπολης 61-71
Κράσνιε Κρίλια-ΤΣΣΚΑ 66-68

Keywords
Τυχαία Θέματα