ΡΕΑΛ Μ. | Στο στόχαστρο της "βασίλισσας" ο Μπατίστ!

Οσα χρόνια κι αν περάσουν η "μπογιά" του Μπατίστ περνάει μια χαρά! Παρά τα 35 χρόνια που κουβαλάει πλέον στην πλάτη του, ο Μάικ Μπατίστ -σύμφωνα με τους Ισπανούς- βρίσκεται ήδη στη μεταγραφική λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης!

Η "βασίλισσα" το περασμένο καλοκαίρι "χτίστηκε" με πολλά όνειρα για κάτι μεγάλο... Ωστόσο, η χρονιά εξελίχθηκε πολύ χειρότερα απ' ό,τι σχεδίαζαν οι άνθρωποι της ομάδας.

Ετσι, οι Μαδριλένοι την επόμενη σεζόν σκοπεύουν να είναι, όχι μόνο περισσότερο

ανταγωνιστικοί, αλλά να διεκδικήσουν με αξιώσεις και την κορυφή της Ευρώπης! Και ναι μεν η ACB δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, αλλά οι ιθύνοντες της ομάδας ήδη έχουν εντοπίσει πιθανούς στόχους για την προσεχή μεταγραφική περίοδο!

Σύμφωνα λοιπόν με ισπανικό δημοσίευμα, μέσα στη μεταγραφική λίστα της "βασίλισσας" βρίσκεται ξανά ο Μάικ Μπατίστ! Και λέμε ξανά διότι ο "μπαρουτοκαπνισμένος" Αμερικάνος σέντερ προ δύο ετών είχε δεχθεί δελεαστική προτάση απ' την Ρεάλ, ωστόσο προτίμησε να μείνει πιστός στο "Τριφύλλι"!

Βέβαια, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι προτεραιότητα για τους Μαδριλένους όσον αφορά τους ψηλούς έχουν οι περιπτώσεις των Τζόελ Φρίλαντ της Μάλαγα και Μάρκους Σλότερ της Μπάμπεργκ, οι οποίοι είναι κατά πολύ νεότεροι, ενώ αποτελούν σαφώς πιο προσιτές και "εύκολες" λύσεις από τον Μπατίστ.

Να θυμίσουμε ότι οι Ισπανοί πριν από λίγο καιρό είχαν κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Ρεάλ, ώστε να αποκτήσει "πακέτο" τους Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη!

Keywords
Τυχαία Θέματα