ΨΥΧΙΚΟ | Ρεμεντέλας: «Παιχνίδι κομβικής σημασίας»

Δηλώσεις λίγα 24ωρα πριν το μεγάλο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας (10/11, 17:00) έκανε ο τεχνικός του Ψυχικού, Γιώργος Ρεμεντέλας, ο οποίος στάθηκε στη σημασία του παιχνιδιού αυτού ενόψει συνέχειας.

"Η ομάδα μας δίνει ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι μεθαύριο (09/11, 17:00) με μία ομάδα, η οποία με την έως τώρα παρουσία της στο πρωτάθλημα (μαζί με την ΑΕΚ) δείχνει να έχει ένα μικρό προβάδισμα για την άνοδο έναντι των υπολοίπων", δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Ρεμεντέλας και συνέχισε:

"Ο Κόροιβος δείχνει αξιοζήλευτη για την

εποχή χημεία, διαθέτει ένα από τα ποιοτικότερα ρόστερ της κατηγορίας και γι αυτό θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί αποφεύγοντας τις επιπολαιότητες που έχουμε κάνει στα προηγούμενα παιχνίδια, έτσι ώστε να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί από το παιχνίδι".

Ενώ κατέληξε λέγοντας: "Η εικόνα της δουλειάς των παιδιών στις προπονήσεις δεν αντικατοπτρίζεται πλήρως στα παιχνίδια που έχουμε δώσει έως τώρα και ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή θα βγάλουμε το καλό μας πρόσωπο σε μεγαλύτερη διάρκεια στους αγώνες. Έχουμε παιδιά που είναι συνειδητοποιημένα και σίγουρα ζουν για τέτοια παιχνίδια και αυτό νομίζω θα φανεί στο παρκέ απέναντι στον Κόροιβο".

Keywords
Τυχαία Θέματα