ΨΥΧΙΚΟ | Ενίσχυση με Πέτρουλα

Το Ψυχικό με ανακοίνωση του, έκανε γνωστή την απόκτηση του έμπειρου φόργουορντ, Αλέκου Πέτρουλα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

"Η Α.Ε. Ψυχικού ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέκου Πέτρουλα (35, 2.02).

Πρόκειται για έναν εκ των πλέον έμπειρων παικτών όχι μόνο της ομάδας μας, αλλά γενικότερα της Α2 κατηγορίας, ο οποίος έχει διαγράψει σημαντική πορεία στα ελληνικά παρκέ φορώντας τη φανέλα των Περιστερίου, Εσπέρου Καλλιθέας, Μακεδονικού, Ηλυσιακού και Πανελληνίου.

Έχει αγωνιστεί δύο φορές σε τελική φάση ευρωπαϊκών κυπέλλων, αρχικά με τον Μακεδονικό (2005) και εν συνεχεία με τον Πανελλήνιο (2010), όπου υπήρξε συμπαίκτης του Μάρκου Κολώκα.

Παράλληλα, έχει κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων το 2009 στη Βραζιλία, όντας συμπαίκτης με τους «δικούς μας», Νίκο Παπανικολάου και Διονύση Καπινιάρη.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ψυχικού, ο Αλέκος Πέτρουλας είπε: «Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Ψυχικού. Πιστεύω ότι ήρθα σε μία ομάδα, στην οποία η λέξη «οικογένεια» είναι κάτι πολύ σημαντικό, κάτι το οποίο δείχνουν οι άνθρωποι του Ψυχικού σε όλες τις εκδηλώσεις τους. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ μέσα στο γήπεδο να βάλω το δικό μου λιθαράκι ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.»

Keywords
Τυχαία Θέματα