ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | Δικός της ο Θ. Βασιλόπουλος

Με τα τα χρώματα της ΚΑΠ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Θοδωρής Βασιλόπουλος, καθώς η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ανακοίνωσε την απόκτησή του.



H ανακοίνωση της ΚΑΠ αναφέρει:

Η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απόκτηση του Θοδωρή Βασιλόπουλου ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους και θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας μας την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Τις προηγούμενες δύο σεζόν (2011-2013) -που ήταν και οι πρώτες του ως επαγγελματίας

παίκτης- αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Παγκράτι (Α2), όντας μάλιστα εκ των κορυφαίων "ροσονέρι" την περασμένη αγωνιστική περίοδο, όπου εντυπωσίασε σε ουκ ολίγες αναμετρήσεις. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο, πολλά υποσχόμενο γκαρντ-φόργουορντ, ένα "πολυεργαλείο" που αναμένεται να δώσει αρκετές λύσεις στην περιφέρεια της ομάδας μας. Διακρίνεται για το δυναμικό του στυλ παιχνιδιού και τις εξαιρετικές αμυντικές του ικανότητες, ενώ δεν υστερεί και στον επιθετικό τομέα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΚΑΠ (21 ετών, ύψους 2,00μ.) έκανε τα πρώτα μπασκετικά βήματα στην Ελευθερία Μοσχάτου, όπου η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη και το 2010 αποκτήθηκε από τον Ίκαρο Καλλιθέας ούτως ώστε να ηγηθεί της εφηβικής ομάδας, προτού μεταγραφεί στο Παγκράτι.

Η διοίκηση της ΚΑΠ καλωσορίζει τον Θοδωρή Βασιλόπουλο στην οικογένειά της και του εύχεται κάθε επιτυχία με τη μελανόλευκη φανέλα!

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Θοδωρής Βασιλόπουλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΚΑΠ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας: "Ευχαριστώ πολύ την ΚΑΠ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και είμαι έτοιμος να κάνω τα πάντα προκειμένου να δικαιώσω τους πάντες. Ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας με κέρδισε από την πρώτη στιγμή και το γεγονός αυτό έκανε ευκολότερη την απόφασή μου να πω το "ναι" στην ΚΑΠ. Εύχομαι να έχουμε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και να επιτευχθούν οι στόχοι που θα θέσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα