« Έτοιμος να αντεπεξέλθω»

16:55 4/9/2013 - Πηγή: AEK365

O Μιχάλης Τσαϊρέλης παρουσιάστηκε επίσημα και ο ίδιος είναι χαρούμενος που ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως με την ομαδική δουλειά θα βγει κάτι καλό.

Αρχικά μίλησε ο μάνατζερ του ΠΑΟΚ Τέλης Ζουρνατσίδης, ο οποίος δήλωσε: «Κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς πολύς κόσμος με σταματούσε στον δρόμο και μου έδινε συγχαρητήρια για την επιλογή του Μιχάλη, εξαιτίας της πολύ καλής παρουσίας που είχε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Εγώ προσωπικά έχω να πω ότι δεν

είδατε ακόμη τίποτα από αυτά που μπορεί να κάνει ο Μιχάλης. Είναι πραγματικά ένα μπασκετικό ρομπότ. Από το πρωί μέχρι το βράδυ σκέφτεται το μπάσκετ, είναι αυτός που συνήθως προκαλεί πονοκέφαλο στους φροντιστές και τους φύλακες του γηπέδου, αφού τον φωτούν διαρκώς ‘'Μιχάλη πότε τελειώνεις'', ‘'Μιχάλη πότε κλείνουμε τα φώτα''. Όλο το 24ωρο του κινείται γύρω από το πως θα βελτιωθεί ως παίκτης. Είναι μακράν ο πιο αφοσιωμένος παίκτης που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Δεν μου έκανε καμία έκπληξη η περσινή του απόδοση, ούτε θα μου κάνει εντύπωση μία αντίστοιχη πορεία φέτος ή του χρόνου».

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης τόνισε με τη σειρά του: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι εδώ. Παρόλο που υπήρχαν κάποια προβλήματα στην αρχή ανάμεσα σε εμένα και την ομάδα μέχρι να φτάσουμε σε συμφωνία, βάλαμε όλοι νερό στο κρασί μας και τώρα είμαι και πάλι εδώ. Ξεκινάει μία νέα χρονιά και είμαι έτοιμος στο 100% να αντεπεξέλθω. Σχετικά με την περσινή χρονιά, πιστεύω δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, είχαμε αρκετούς τραυματισμούς και κάναμε ότι μπορούσαμε. Προσωπική μου άποψη είναι ότι ήταν μία επιτυχημένη χρονιά. Ελπίζω και φέτος να πάνε όλα καλά».

...για τη δική του παρουσία: «Δεν τελείωσα με τον καλύτερο τρόπο πέρυσι την χρονιά. Όλο το καλοκαίρι έκανα καλή δουλειά και είμαι σε καλή κατάσταση. Θέλω να κάνω μία πολύ καλή χρονιά. Αν κερδίζει η ομάδα, όλα είναι καλά».

...για την περσινή σεζόν: «Μου δόθηκε πολύς χώρος και μεγάλη ευκαιρία από ΠΑΟΚ, την οποία δεν μου είχαν δώσει άλλες ομάδες. Σε συνδυασμό με την καλή προπόνηση έδειξα πιστεύω ένα καλό πρόσωπο. Είμαι ευχαριστημένος που βγήκα 3ος πιο βελτιωμένος παίκτης, αναγνωρίζεται η προσπάθειά μου. Θέλω κάθε χρόνο να είμαι καλύτερος».

...στο γεγονός ότι υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά στον ΠΑΟΚ: «Είναι θετικό που υπάρχουν νέα παιδιά και ταιριάζουν καλά με τους πιο έμπειρους. Αρέσει στον κόσμο να βλέπει νέα παιδιά να προχωράνε και να παίζουν καλό μπάσκετ».

...για τον Λάζαρο Παπαδόπουλο: «Η προσφορά και η βοήθεια του Λάζαρου ήταν μεγάλη. Όχι μόνο σε μένα, αλλά και σε όλους τους παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε διαφορετικό μπάσκετ σε σχέση με πέρυσι, λίγο πιο γρήγορο».

... για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη: «Δεν το βλέπουμε σαν ένα ξεχωριστό παιχνίδι, αλλά σαν έναν αγώνα όπως όλοι οι υπόλοιποι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και το μόνο που μένει είναι να γεμίσει το γήπεδο για να μας δώσει έξτρα ενέργεια».

...την φετινή ομάδα: «Επειδή σε αυτή την ομάδα δεν υπάρχει σούπερ σταρ, με την ομαδική προσπάθεια μπορεί να βγει κάτι καλό. Πιστεύω πως μπορούμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και θα προσπαθήσουμε για αυτό. Εγώ προσωπικά θέλω να αισθανθώ πιο ολοκληρωμένος σαν παίκτης, αυτό».

... για την εθνική ομάδα: «Δεν υπάρχει παίκτης που το όνειρό του να μην είναι να παίξει στην Εθνική. Με την καλή έννοια φυσικά ζηλεύω. Έπαιξα στις πιο μικρές ηλικίες, αλλά μετά δυστυχώς δεν συνέχισα».

Keywords
Τυχαία Θέματα