ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ | Τον χάρηκε και ο Ζοτς!

Υπάρχουν και ήττες που αποδεικνύουν και πιστοποιούν ότι μια ομάδα βρίσκεται πραγματικά σε πολύ καλό δρόμο και δεν χρειάζεται να παρεκκλίνει του πλάνου της ή της πορείας της, παρά μόνο να διορθώνει τα λάθη της. Αυτά έδειξε στον Παναθηναϊκό η ήττα από την Φενέρ.

Οι «πράσινοι» έδειξαν ότι ακόμα και με την κούραση στις πλάτες τους από τα δύο παιχνίδια με Εφές και Ολυμπιακό, είχαν την ενέργεια ώστε να κάνουν την ολική επαναφορά και να διεκδικήσουν τη νίκη κόντρα σε μία ομάδα που έπαιζε τα ρέστα της. Σαφέστατα

και θα ήταν όλα πιο ιδανικά αν γινόταν το 4/4, αλλά και το 3-1 είναι εξίσου σημαντικό και δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός πηγαίνει ολοταχώς για την πρόκριση στα προημιτελικά με πλεονέκτημα έδρας που θα του αποφέρει και το κάτι παραπάνω ώστε να πάει Μιλάνο.

Αναμφίβολα η βραδιά ήταν περίεργη βλέποντας τον δημιουργό της μεγάλης αυτοκρατορίας στον πάγκο μιας άλλης ομάδας, αλλά θεωρώ ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έστω και αν τον καρδιοχτύπησαν τα δικά του παιδιά όπως ο Διαμαντίδης και ο Φώτσης με τα τρίποντα τους, χάρηκε εις διπλούν αυτή την βραδιά. Διότι κέρδισε η ομάδα του, αλλά και είδε από κοντά ότι αυτό που έχει αφήσει έχει συνέχεια και θα έχει για πολλά χρόνια. Αλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι έδωσε συγχαρητήρια στον Αργύρη Πεδουλάκη για την δουλειά του, μία μέρα πριν το παιχνίδι. Το βέβαιο είναι ότι ο Ζοτς θα νιώθει υπερήφανος για το δημιούργημά του, για την ομάδα της καρδιάς του και για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα παιχνίδια έχοντας βάσεις από την δική του φιλοσοφία.

Υ.Γ.: Είναι πολύ σημαντικό ότι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αρχίζει να παίρνει τα πάνω του στο αγωνιστικό κομμάτι. Αλλωστε είναι ένας παίκτης που έχει υπομονή και είναι άλλος ένας «στρατιώτης» του Παναθηναϊκού.

Keywords
Τυχαία Θέματα