ΜΑΛΑΓΑ | Πλάθα: «Περήφανος για την ομάδα μου»

Η Μάλαγα έβαλε δύσκολα στη Μπαρτσελόνα και παρά την ήττα που γνώρισε ο Χουάν Πλάθα φάνηκε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

«Η Μπαρτσελόνα σούταρε με 72% στα δίποντα και με 43% στα τρίποντα, κέρδισε τα ριμπάουντ και έδωσε περισσότερες ασίστ. Παρόλα αυτά, η τελική διαφορά δεν ήταν μεγάλη. Κάναμε λάθη. Σουτάραμε περισσότερα τρίποντα κι αυτό δείχνει ότι πήραμε κακές αποφάσεις. Ελαχιστοποιήσαμε τα λάθη και κάναμε μόλις 7, όμως τα πέντε από αυτά ήρθαν στο τέλος και σε κρίσιμα σημεία. Χωρίς ισορροπία ανάμεσα σε φροντ-λάιν και περιφέρεια, δεν μπορείς να κερδίσεις εδώ. Στο

τέλος οι αντίπαλοί μας ήταν περισσότερο αποτελεσματικοί. Παρόλα αυτά, είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Είχαμε το ματς στα χέρια μας και απλώς δεν καταφέραμε να το κερδίσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Ο Ναβάρο βρίσκει σε κάθε ματς ελεύθερα σουτ. Είναι προφανές ότι πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε με πιο σκληρή άμυνα. Καταφέραμε να το κάνουμε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά έβαλε 8 πόντους στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου», τόνισε ο τεχνικός της Ουνικάχα Μάλαγα.

Keywords
Τυχαία Θέματα