ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ | Με μάτια να γυαλίζουν!

Τίποτα δεν είναι εύκολο αν δεν το μετατρέψεις σε τυπική διαδικασία. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι ένα βήμα πριν το 12ο Φάιναλ Φορ στην ιστορία της ομάδας, αλλά ξέρουν ότι πρέπει απόψε να μοχθήσουν για να ολοκληρώσουν την αποστολή τους!


Ο Παναθηναϊκός έκανε το βράδυ της Τρίτης το δεύτερο πιο σημαντικό βήμα για να πάει στο Λονδίνο

σε ένα παιχνίδι που και αυτό θύμισε το αντίστοιχο τρίτο παιχνίδι του 2011. Οι «πράσινοι» έχοντας - όπως επιβάλλεται - ήδη διαγράψει το 2-1 θα μπουν απόψε στο παρκέ του κατάμεστου ΟΑΚΑ έχοντας στο μυαλό τους ότι ο αγώνας είναι και για αυτούς «do or die» και όχι μόνο για την Μπαρτσελόνα.

Γνωρίζουν καλά μέσα τους ότι είναι στο χέρι τους να «καθαρίσουν» την πρόκριση στο σπίτι τους. Γνωρίζουν ότι είναι καλύτερη ομάδα από τους «μπλαουγκράνα» καθώς το έχουν αποδείξει με τις εμφανίσεις τους στα τρία πρώτα παιχνίδια. Γνωρίζουν ωστόσο ότι δεν θα πρέπει να κάνουν τα ίδια λάθη όπως και στο τρίτο παιχνίδι και ως εκ τούτου να βάλουν τους πολύ ποιοτικούς αντιπάλους τους στο παιχνίδι.

Προσωπικά πιστεύω - και φυσικά δεν είμαι και ο μόνος - ότι το 3-1 δεν θεωρείται δεδομένο. Η Μπαρτσελόνα θα παίξει το τελευταίο της χαρτί και έδειξε ότι έχει τρόπους να «στριμώξει» τον Παναθηναϊκό και να επανέλθει όπως έκανε όταν ήταν στο -15. Για αυτό και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά επιθυμία για διόρθωση των λαθών ώστε να μην επαναληφθούν.

Οι παίκτες θα πρέπει να μπουν στο παρκέ και να γυαλίζει το μάτι τους από το ξεκίνημα, αλλά με υπομονή στην επίθεση και φυσικά πιστοποίηση της εκπληκτικής άμυνας που κάνουν ακόμα και σε καταστάσεις μις ματς έχοντας παίκτες ειδικών αποστολών.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα γέμιζε άνετα και το ποδοσφαιρικό γήπεδο του ΟΑΚΑ, αλλά ο ενθουσιασμός που θα επικρατεί στις εξέδρες και κατά συνέπεια - όπως είναι λογικό - η έντονη επιθυμία για πρόκριση, θα πρέπει να διαχειριστεί σωστά από τους παίκτες όπως έγινε και στο τρίτο παιχνίδι καθώς με υπομονή θα έρθει η πρόκριση και κυρίως με ενέργεια και χωρίς άγχος.

Keywords
Τυχαία Θέματα