ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Ώρα... Φάιναλ Φορ!

Μία νίκη και έφυγε για το Φάιναλ Φορ του Λονδίνου ο Παναθηναϊκός! Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη υποδέχεται απόψε (18/4, 21:45, NS3) για δεύτερη φορά την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ και θέλει να δώσει τέλος στη σειρά, στέλνοντας πίσω στη Βαρκελώνη με άδεια χέρια τους Καταλανούς από το τέταρτο κιόλας ματς των πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

Τα πράγματα είναι απλά. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μόνο νίκη ώστε να γίνει η δεύτερη

ομάδα -μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης- που σφραγίζει το εισιτήριο για το Φάιναλ Φορ στο Λονδίνο, κάνοντας το 3-1 στη σειρά. Η πίεση θα βαραίνει ίσως λίγο περισσότερο τους παίκτες της Μπάρτσα, οι οποίοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και το "τριφύλλι" θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός όπως και τον παράγοντα έδρα. Το ΟΑΚΑ θα βράζει και σήμερα, καθώς εισιτήριο δεν υπάρχει ούτε για δείγμα και σε κάθε άκρη του κλειστού θα υπάρχει φίλαθλος του Εξάστερου.

Οι "πράσινοι" θα στηριχτούν και πάλι στην άμυνά τους, ενώ θα προσπαθήσουν να σταματήσουν τη δράση των Ναβάρο, Γιασικεβίτσιους, αλλά και του Τόμιτς που έκανε μεγάλη ζημιά στο παιχνίδι της Τρίτης (16/4).

Αγωνιστικά, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα πέραν της σωματικής και πνευματικής κόπωσης, ενώ το ίδιο ισχύει και στο στρατόπεδο των "μπλαουγκράνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα