ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Ζούμπος: "Κακή παρένθεση η ήττα από τον Αρη"

Να αφήσει πίσω του την ήττα στο Αλεξάνδρειο από τον Αρη, θέλει ο Φώτης Ζούμπος, ο οποίος τόνισε ότι πλέον όλοι στο Περιστέρι στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση απέναντι στον ΑΓΟΡ για την 12η αγωνιστική.

Ο Φώτης Ζούμπος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Περιστερίου.

"Στο Αλεξάνδρειο πραγματοποιήσαμε τη χειρότερη φετινή μας εμφάνιση. Μάλλον επηρεαστήκαμε πολύ από τις απουσίες

και τη διακοπή του πρωταθλήματος", δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

"Δεν έχει νόημα να μείνουμε άλλο σε αυτό το ματς. Πιστεύω πως ήταν μια κακή παρένθεση. Από σήμερα συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο για το οποίο πρέπει να προετοιμαστούμε σκληρά. Πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα και για να έχουμε τύχη απέναντί της θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά".

Κλείνοντας, o νεαρός γκαρντ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Περιστερίου: "Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας. Μέχρι σήμερα μας έχουν βοηθήσει σημαντικά. Χάρη σε αυτούς έχουμε πετύχει τις εντός έδρας νίκες. Μακάρι να είναι δίπλα μας και στη συνέχεια αρχής γενομένης από τον σημαντικό αγώνα με το Ρέθυμνο".

Το Περιστέρι θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει του ματς απέναντι στον ΑΓΟΡ την Δευτέρα (07/01). Πριν από την έναρξη της προπόνησης, Τζίμης Κουστένης θα δείξει στους παίκτες του dvd με στιγμιότυπα του αγώνα της Θεσσαλονίκης, επισημαίνοντας τα λάθη τους ώστε να μην τα επαναλάβουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα