ΣΙΕΝΑ | Οι... αφραγκίες στέλνουν τον Μπράουν στο ΝΒΑ!

Η Σιένα βρήκε και με το... παραπάνω -όπως αποδεικνύεται- τον αντικαταστάτη του Μπο ΜακΚάλεμπ στο πρόσωπο του Μπόμπι Μπράουν, ο οποίος...βγάζει μάτια με τις εμφανίσεις του, ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα της πρωταθλήτριας Ιταλίας είναι πιθανόν να οδηγήσουν τον Αμερικάνο γκαρντ στο ΝΒΑ!

Στην αντίπερα όχθη, ουκ ολίγες ομάδες του μαγικού πλανήτη έχουν... πάθει πλάκα με την μέχρι τώρα παρουσία του άλλοτε παίκτη του Αρη -που δεν είναι και άγνωστος στο ΝΒΑ εξάλλου- και εξετάζουν την απόκτησή

του! Μάλιστα, όπως αναφέρει το Yahoo! Sports, η δυσχερής οικονομική κατάσταση της Σιένα "σπρώχνει" όλο και περισσότερο τον 29χρονο εκρηκτικό γκαρντ προς την πατρίδα του και το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου!

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μπόμπι Μπράουν είναι ο άνθρωπος που... έκανε σμπαράλια την άμυνα της Φενέρμπαχτσε μέσα στην Τουρκία λίγες ημέρες πριν, με τους 41 πόντους που σημείωσε, ενώ μέχρι στιγμής σκοράρει 21 πόντους ανά αγώνα στην Ευρωλίγκα, μοιράζοντας παράλληλα και 5,9 ασίστ κατά μέσο όρο.

Ο Μπράουν αγωνίστηκε από το 2008 μέχρι και το 2010 στο ΝΒΑ, με τα χρώματα των Κινγκς, Τίμπεργουλβς, Κλίπερς και Χόρνετς.

Keywords
Τυχαία Θέματα