ΠΑΟΚ | Ολοκληρώθηκε το 4ο New Years Shooting Camp

Με απόλυτη επιτυχία, μεγάλη συμμετοχή και ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα εξειδικευμένης εκμάθησης των μυστικών του σουτ, ολοκληρώθηκε το 4ο New Years Shooting Camp του ΠΑΟΚ, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του PAOK Junior Basketball Program υπό την επίβλεψη του Νίκου Σταυρόπουλου και την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών του ΠΑΟΚ.

Το ΠΑΟΚ Basketball Shooting Camp έγινε πλέον θεσμός, αφού για 4η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε με τις καλύτερες συνθήκες, με πολλή μεγάλη συμμετοχή παιδιών-αθλητών του ΠΑΟΚ, αλλά και παιδιών που ήρθαν από περιοχές της Β. Ελλάδας και από νησιά του Αιγαίου. Τα παιδιά στη διάρκεια του camp διδάχθηκαν τη βασική δεξιότητα του σουτ, μετά από εξειδικευμένες και πρωτότυπες ασκήσεις υπό την καθοδήγηση του προπονητικού δυναμικού των ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Τις δύο πρώτες μέρες οι καλεσμένοι ομιλητές Ουίλιαμ Χάτσερ και Ντόνι ΜακΓκραθ μοιράστηκαν την αμερικάνικη μπασκετική παιδεία με τους μικρούς αθλητές του camp. Την τελευταία μέρα η εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ χρησιμοποιήθηκε ως ομάδα επίδειξης, δείχνοντας με συγκεκριμένο πρόγραμμα ασκήσεων όσα διδάχτηκαν τις προηγούμενες ημέρες. Τέλος, μετά τη βιντεοσκόπηση, την επεξεργασία εικόνων, και την εμβιομηχανική ανάλυση την οποία πραγματοποίησε ο Νίκος Σταυρόπουλος, δίνοντας τα αποτελέσματα, έκλεισε το εντατικό πρόγραμμα του 4ου New Years Shooting Camp του ΠΑΟΚ.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το 4ο New Years Shooting Camp στην ιστοσελίδα του PAOK Junior Basketball Program www.paokbc-academies.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα