ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Στο Περιστέρι ο Γαλιώτος!

Επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα για τον Γιώργο Γαλιώτο, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από τη Βάρνα επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του με τη φανέλα του Περιστερίου.

Ο 26χρονος σέντερ έδωσε τα χέρια με την ομάδα των δυτικών προαστίων και την Τρίτη (26/3) πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με το Περιστέρι. Ο Γιώργος Γαλιώτος μάλιστα θα βρίσκεται στην διάθεση του Τζίμη Κουστένη ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Κυριακής (31/3, 15:00) με την Καβάλα.

Ο

Έλληνας άσος είχε εξαιρετική παρουσία στη Βουλγαρία με τη Βάρνα, ωστόσο, αποχώρησε καθώς οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο σχετικά με τα δεδουλευμένα που του οφείλονταν. Σε 15 συμμετοχές με τη Βάρνα είχε κατά μέσο όρο 9 πόντους και 9,2 ριμπάουντ.

Ο Γαλιώτος, όμως, δεν άργησε να βρει το νέο σταθμό της καριέρας του και μετά τον Σμους Παρκερ και τον Τζόναθαν Μίτσελ, μετακόμισε κι αυτός με την σειρά του στο Περιστέρι, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα ο Τζίμης Κουστένης και οι συνεργάτες του να έχουν ακόμα ένα «όπλο» στην… φαρέτρα τους ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων των «κυανοκίτρινων» και της προσπάθειας που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα