ΚΑΒΑΛΑ | "Βολές" Γκαγκαλούδη κατά Κορωνιού!

Ο Άγγελος Κορωνιός αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Καβάλας και ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, με αφορμή το "διαζύγιο" των δύο πλευρών, τα... έχωσε μέσω facebook στον Έλληνα τεχνικό, κατηγορώντας τον ευθέως ότι τον... έφαγε από την ομάδα!

Απ' ότι φαίνεται ο 34χρονος γκαρντ τόσο καιρό έκρυβε μέσα του πολλά πράγματα και σήμερα (26/3) βρήκε την ευκαιρία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του και τις απόψεις του για τον Κορωνιό... Βέβαια, η γνώμη του πολύπειρου άσου για τον πρώην πλέον τεχνικό της Καβάλας δεν είναι και η

καλύτερη, με τον "Γκάγκα" να ρίχνει τα βέλη του στον Κορωνιό διότι κατά την άποψή του έκανε μεγάλο κακό τόσο στον ίδιο όσο και στην ομάδα!

Διαβάστε τι έγραψε ο Έλληνας γκαρντ στο facebook:

"Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη... Είδες φίλε μου??? Όλα εδώ πληρώνονται... Κι αυτό που έκανες σε εμένα, αλλά και ότι έκανες σε μια ομάδα που ήταν και είναι πρότυπο... Έδιωξες παίκτες, έφερες ένα κάρο άλλους, που αποκορύφωμα ήταν να φέρεις και τραυματία απλά για να φας εμένα χωρίς λόγο... Μακάρι η Καβάλα να σωθεί και το εύχομαι από την καρδιά μου γιατί την αγαπώ και τη νοιάζομαι... Μάγκες μην τα παρατήσετε γιατί 5 ματς είναι πολλά... Μπορείτε!!! ".

Με τα λεγόμενα του Γκαγκαλούδη συμφώνησε και ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Χρήστος Μυριούνης, ο οποίος όπως φάινεται είχε προβλέψει τις εξελίξεις! "Φιλαράκο τι σου είχα πει στο inbox σου τότε;;; Θυμάσε πιστεύω!!!", έγραψε ο Μυριούνης, με τον Γκαγκαλούδη να του δίνει την εξής απάντηση: "Α, ρε, Χρηστάρα... μάντης είσαι... μάντης..."

Keywords
Τυχαία Θέματα