NBA | Χάουαρντ: "Μπορώ να σουτάρω από παντού!"

Ξεχειλίζει από αυτουπεποίθηση ο Ντουάιτ Χάουαρντ και φροντίζει να το δείχνει σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται! Ο "Σούπερμαν" των Λέικερς σε δηλώσεις που έκανε εξέφρασε την άποψη ότι έχει την ικανότητα να σουτάρει τόσο από το ζωγραφιστό, όσο και από μακρινή απόσταση.

Σύμφωνα με τη στατιστική, ο Αμερικανός σταρ έχει σκοράρει στα 21 από τα 88 τζαμπ σουτ που έχει επιχειρήσει (23,9%), ενώ όταν πέρνει την μπάλα με πλάτη, γυρνάει και σουτάρει, μετράει μέχρι στιγμής 4/18, δηλαδή μόλις 22,2% ποσοστό ευστοχίας! Παρόλα αυτά, ο ίδιος

ισχυρίζεται ότι μπορεί να... εκτελέσει για δύο από οποιοδήποτε σημείο!

"Μπορώ να σουτάρω την μπάλα από παντού. Απλά πρέπει να αποκτήσω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να το κάνω πιο καλά", ήταν η αρχική τοποθέτηση του 27χρονου σέντερ.

"Δε νομίζω ότι αυτή η ομάδα χρειάζεται από εμένα να αποτελώ απειλή από τη γραμμή του τριπόντου. Ωστόσο, όσο περισσότερο σουτάρω εγώ από μακρινή απόσταση, τόσο πιο δύσκολο είναι για τους αντιπάλους να μαρκάρουν σκληρά τα γκαρντ μας, διότι θα σκέφτονται επίσης τις κινήσεις μου μέσα στη ρακέτα", κατέληξε ο σταρ του Λος Άντζελες.

Keywords
Τυχαία Θέματα