ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Παπαντωνίου: "Πιστεύω πως θα γίνει ρεκόρ προσέλευσης"

Ο Νώντας Παπαντωνίου εξέφρασε την άποψη πως οι φίλοι του Περιστερίου θα δώσουν βροντερό παρών στην αναμέτρηση (2/12, 17.00) με τον Παναθηναϊκό για την 8η στροφή της Α1.

"Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό αφού μετρά έξι σερί νίκες. Θα έρθει υποψιασμένος γιατί έχει κάνει ήδη μια εκτός προγράμματος ήττα από τον Iκαρο. Για εμάς θα είναι μια καλή εμπειρία αυτό το ματς.

Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί ώστε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους

μας που θα έρθουν στο γήπεδο", δήλωσε αρχικά ο γκαρντ του Περιστερίου στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας των δυτικών προαστίων και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Μας βοηθά πάρα πολύ η παρουσία του. Νομίζω πως θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι που θα ευχαριστηθούν όσοι έρθουν στο γήπεδο. Θέλω να πιστεύω πως θα έχουμε ρεκόρ προσέλευσης για φέτος".

Η πολύ καλή πορεία της ομάδας του Τζίμη Κουστένη μέχρι σήμερα, η δυναμικότητα και το «βαρύ» όνομα του αντιπάλου, αλλά και μη τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα κάνουν άπαντες στις τάξεις του Περιστερίου να αισιοδοξούν πως το «Ανδ. Παπανδρέου» θα γνωρίσει μεγάλες στιγμές την Κυριακή.

Ο απλός κόσμος του Περιστερίου όσο και οι Fentagin –οι οποίοι απεύθυναν κάλεσμα από την ιστοσελίδα τους για το ματς με το «τριφύλλι»- συμπαραστέκονται στο Περιστέρι και αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στο παιχνίδι της Κυριακής (2/12). Η ΚΑΕ όρισε γενική είσοδο 10 ευρώ, ενώ η προπώληση θα ξεκινήσει το Σάββατο (1/12) από τα γραφεία της στο «Ανδρέας Παπανδρέου» (10:00-11:00 το πρωί). Επίσης, τα εισιτήρια θα πωλούνται και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια, δύο ώρες πριν από την έναρξή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα