ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | Διαγωνισμός ζωγραφικής αφίσας με έπαθλο υποτροφίες

Ο Ικαρος Καλλιθέας σε συνεργασία με το κολέγιο "Βακαλό" και το Υπουργείο Παιδείας, προσκαλεί τους μαθητές της Γ' Λυκείου να αφήσουν την φαντασία τους ελεύθερη και να ζωγραφίσουν τον "Μύθο του Ικάρου".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ο Ίκαρος σε συνεργασία με το κολλέγιο «Βακαλό» και το Υπουργείο Παιδείας, διοργανώνει τον διαγωνισμό

«Ο Μύθος του Ικάρου»

Η Αθλητική Ένωση ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ σε συνεργασία με το Κολλέγιο ΒΑΚΑΛΟ Art & Design και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού, προκηρύσσουν Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα: «Ο Μύθος του Ικάρου», ο οποίος απευθύνεται στους μαθητές της Γ΄ τάξης των Λυκείων της Δ΄ Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αθήνας.
Στόχος του διαγωνισμού είναι να ενισχυθεί η σχέση της μαθητικής νεολαίας τόσο με τον υγιή μαζικό αθλητισμό όσο και με τον πολιτισμό.
ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!
Ο ΙΚΑΡΟΣ και η ΒΑΚΑΛΟ ζητούν από όλους τους επίδοξους καλλιτέχνες να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να απεικονίσουν το μύθο του Ικάρου σε σχέση είτε με τη μυθολογία, είτε με το σήμερα, είτε με τον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό, αλλά και οποιοδήποτε θέμα τους αγγίζει.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΩΡΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΒΑΚΑΛΟ ART & DESIGN!
Επιτροπή αποτελούμενη από δύο στελέχη της Αθλητικής Ένωσης ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, δύο καθηγητές του Κολλεγίου ΒΑΚΑΛΟ Art & Design και έναν εκπρόσωπο του Υπουργείου Παιδείας Δ.Β.Μ.Θ. αρμόδιο για θέματα πολιτισμού θα επιλέξει τριάντα (30) έργα τα οποία θα λάβουν τιμητική διάκριση από την Αθλητική Ένωση ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, και θα εκτεθούν σε επιλεγμένο χώρο.
Σε ειδική τελετή βράβευσης που θα γίνει στα τέλη Σεπτεμβρίου – αρχές Οκτωβρίου 2013, θα απονεμηθούν από τη Διεύθυνση του Κολλεγίου ΒΑΚΑΛΟ τρία βραβεία, τα οποία θα συνοδεύονται από τις ακόλουθες υποτροφίες:
1o BΡΑΒΕΙΟ: Μία Υποτροφία 50% για το πρώτο έτος του τριετούς προγράμματος Bachelor of Arts στον τομέα Γραφιστικής ή Αρχιτεκτονικής Εσωτερικού Χώρου.
2o BΡΑΒΕΙΟ: Μία Υποτροφία 100% για το μονοετές Εργαστήριο Ζωγραφικής.
3o BΡΑΒΕΙΟ: Μία Υποτροφία 50% για το μονοετές Εργαστήριο Zωγραφικής.
ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, οι μαθητές καλούνται να δημιουργήσουν εικαστικά έργα σε χαρτί διαστάσεων όχι μεγαλυτέρων από 35
Keywords
Τυχαία Θέματα