ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Κουστένης: "Ξύπνησαν ευχάριστες αναμνήσεις"

Η επίσκεψη των παικτών και του προπονητικού επιτελείου του Περιστερίου στο θρυλικό ΙΑ ξύπνησε έντονες αλλά ευχάριστες αναμνήσεις στον κόουτς της ομάδας των δυτικών προαστίων, Τζίμη Κουστένη.

Ο 46χρονος προπονητής επισκέφτηκε μαζί με τους παίκτες του το 3ο Γυμνάσιο Περιστερίου, μοιράζοντας προσκλήσεις στους μαθητές για το σαββατιάτικο ματς με τον Απόλλωνα ενώ είχε την ευκαιρία να… ταξιδεύσει στο παρελθόν.


Τότε που ο ίδιος αλλά και χιλιάδες Περιστεριώτες αθλητές, από το παιδικό, το εφηβικό και το ανδρικό τμήμα της ομάδας μας προπονούταν στην κλειστή πλέον αίθουσα του γυμναστηρίου

του Γυμνασίου. Η αίθουσα άνοιξε για λίγο σήμερα και οι «κυανοκίτρινοι» μπήκαν μέσα μαζί με τους μαθητές για μερικά σουτάκια. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν από τη συνύπαρξή τους με τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας και θέλησαν να κρατήσουν ανεξίτηλες αυτές τις στιγμές, είτε φωτογραφίζοντάς τους, είτε παίρνοντας αυτόγραφα.


"Εξήγησα στα παιδιά πως σε αυτή την αίθουσα κάναμε προπόνηση όλοι. Και το ανδρικό και το εφηβικό και το παιδικό", είπε στο www.peristeribc.gr ο Τζίμης Κουστένης και εξήγησε: "Δεν υπήρχε άλλο κλειστό μπάσκετ σε ολόκληρο το Περιστέρι. Μόνο ανοιχτά. Αφού δίναμε αγώνες στο Αιγάλεω. Και εγώ και ο Κώστας Κώτσης και χιλιάδες ακόμη παιδιά εκεί κάναμε προπόνηση. Ξύπνησαν αναμνήσεις. Ευχάριστες αναμνήσεις".


Κλείνοντας, μίλησε για την ουσία της επίσκεψης της ομάδας στο 3ο Γυμνάσιο: "Μοιράσαμε προσκλήσεις στα παιδιά, ώστε να είναι δίπλα μας στο σαββατιάτικο παιχνίδι. Θέλουμε στο πλευρό μας τη νεολαία της πόλης και όλους τους Περιστεριώτες".

Keywords
Τυχαία Θέματα