Τα γραπτά μένουν…

Λαμπρές αντιφάσεις από τους νοσταλγούς του παρελθόντος που προετοιμάζουν το έδαφος για τους... σωτήρες!
Το σχέδιο οικονομικής και αγωνιστικής απαξίωσης του Παναθηναϊκού, ώστε να εμφανιστούν οι «σωτήρες» στο άσπρο άλογο και στις καμήλες και να παρουσιαστούν ως μοναδική λύση προχωράει κατά γράμμα.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, ο οποίος μίκρυνε,
κατά τον Λάμπρο Γκαραγκάνη, γιατί δεν έβαλε γκολ στην προβληματική άμυνα της διαλυμένης Μάλαγα (3ης σήμερα στον βαθμολογικό πίνακα του ισπανικού πρωταθλήματος και με 3/3 νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς να δεχτεί γκολ), έχει ανάγκη από ρευστό, «ανεξάρτητα από το ποιος θα το φέρει στα ταμεία του».

Όπως ήταν αναμενόμενο, και το GreenZone σας έχει προϊδεάσει εδώ και αρκετό καιρό, τα αραβικά παραμύθια όχι απλώς δεν έχουν λήξει αλλά το σενάριο έχει δουλευτεί, έχει εξελιχθεί, έχει βελτιωθεί και έχει μπει σε πλήρη εφαρμογή η «πράξη».

Οι υποτακτικοί των σεναριογράφων αντιμετωπίζουν τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού σαν ιθαγενείς και τους τάζουν χάντρες και λαμπερά κοσμήματα, προσπαθώντας να τους «τυφλώσουν» την ώρα που καταπατούν τη γη τους.

Μόνο συμπτωματικό δεν είναι το γεγονός πως οι Άραβες, οι κροίσοι, οι Μίδες, οι πρίγκιπες εμφανίζονται όταν υπάρχουν εξελίξεις γύρω από το γηπεδικό.

Έχει ενδιαφέρον το πώς αντιμετωπίζεται από τους υποτακτικούς ο εκπρόσωπος της πριγκιπικής φρουράς, ο Βλάσης Τσάκας, των 15 καταδικών (κατά τον Γιάννη Αλαφούζο).

Γράφει λοιπόν σήμερα (25 Οκτωβρίου 2012) ο Λάμπρος Γκαραγκάνης:

«Δέχομαι ότι στη συνείδηση του κόσμου του Παναθηναϊκού ο Βλάσης Τσάκας είναι ένας άνθρωπος αναξιόπιστος, που έχει πει πέντε πράγματα ως τώρα, δεν έχει γίνει τίποτα κι επαναλαμβάνεται ασκόπως, εφόσον του δίνεται το βήμα από τα ΜΜΕ».

Έγραφε τον Νοέμβριο του 2011 ο ΙΔΙΟΣ συντάκτης:

«Πιστεύω κάθε λέξη από τα πολλά που δηλώνει ο Βλάσης Τσάκας και κυριολεκτώ. Δεν απαξιώνω ανθρώπους που δεν μου έχουν δώσει λόγο να το κάνω».

Και πώς το δικαιολογούσε;

«Ο κ. Τσάκας έχει πει εκατό πράγματα, μέχρι στιγμής. Εφόσον κανείς δεν βγήκε να τον διαψεύσει κι από τα εκατό, τα τρία, τα τέσσερα, τα πέντε έχουν γίνει, με σημαντικότερο εξ’ αυτών την υπογραφή του MoU, προς τι η αμφισβήτηση!».

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του…
Keywords
Τυχαία Θέματα