ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Κομποδιέτας: "Δεν κοιτάζουμε πίσω"

Απαντες στο Περιστέρι θέλουν να αφήσουν πίσω την... εφιαλτική αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και έχουν ήδη επικεντρωθεί στη δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία της Τετάρτης (6/2) με τον Απόλλωνα, όπως εξήγησε εξάλλου και ο Δημήτρης Κομποδιέτας.

Τα όσα επισήμανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Περιστερίου ο Δημήτρης Κομποδιέτας:

"Ηταν μία ήττα από μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Πανιώνιος. Εμείς, δεν

παρουσιάσαμε το καλό μας πρόσωπο με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μας ξεφύγει", τόνισε αρχικά ο πολύπειρος γκαρντ του Περιστερίου και συνέχισε:

"Δεν πρέπει να στεκόμαστε άλλο σε αυτό το ματς. Δεν έχουμε το δικαίωμα να κοιτάζουμε πίσω, ούτε να απογοητευτούμε. Απομένουν έντεκα αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος και πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Θα κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε".

Τέλος, όσον αφορά στο προσεχές παιχνίδι με τον Απόλλωνα, δήλωσε: "Ο Απόλλωνας έχει τον πρώτο λόγο, καθώς αγωνίζεται στο γήπεδό του και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας όντες ανταγωνιστικοί, ώστε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί από αυτή την αναμέτρηση".

Keywords
Τυχαία Θέματα