Πάρκερ: "Είμαστε καυτοί!"

Τρένο δίχως... σταματημό μοιάζουν να είναι οι Σπερς, καθώς με το διπλό που πέτυχαν στο Τορόντο με 113-106 έφτασαν τις εννέα συνεχόμενες νίκες, έχοντας για ακόμα μία φορά έναν Τόνι Πάρκερ να... κεντάει!

"Είμαστε καυτοί!, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Ράπτορς ο Γάλλος σούπερ σταρ και πρόσθεσε: "Παίζουμε πολύ καλό μπάσκετ το τελευταίο χρονικό διάστημα και κυκλοφορούμε με υπέροχο τρόπο την μπάλα".

Ο 29χρονος πόιντ γκαρντ του Σαν Αντόνιο ήταν εντυπωσιακός κόντρα στην παρέα του Καλντερόν και του ΝτεΡόζαν, αφού σκόραρε 34 πόντους με 12/12 βολές, μοίρασε 14 πάσες… πάρε-βάλε, ενώ είχε επίσης 3 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επικράτηση της ομάδας του.

Είναι όμως τα σπιρούνια οι αφανείς ήρωες του φετινού πρωταθλήματος στο NBA; Σύμφωνα με τον Πάρκερ δεν ισχύει κάτι τέτοιο, διότι θεωρεί πως ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός ταιριάζει απόλυτα στους Νικς και... στο πρόσωπο των τελευταίων ημερών, Τζέρεμι Λιν.

"Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ιστορία τώρα από εκείνη του Τζέρεμι Λιν", σχολίασε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος και συνέχισε: "Είμαι χαρούμενος για αυτόν. Είναι σχεδόν σαν να θέλεις να πανηγυρίσεις για τον Λιν, σαν να θέλεις να παίρνεις εκείνος το κάθε σουτ. Η ιστορία του είναι όπως μία ταινία και προς το παρόν αγωνίζεται πολύ καλά σε κάθε ματς".

Keywords
Τυχαία Θέματα