Στο στόχαστρο ο Γιαννάκης

Στη λίστα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ για αναλάβει καθήκοντα προπονητή σε περίπτωση που ο Νέβεν Σπάχια αποχωρήσει, φαίνεται πως βρίσκεται ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Η τουρκική ομάδα πραγματοποιεί κακή σεζόν φέτος, καθώς στο εγχώριο πρωτάθλημα βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, προχθές αποκλείστηκε στην προημιτελική φάση του κυπέλλου από την Αναντολού Εφές, ενώ και στην Ευρωλίγκα η υπόθεση πρόκριση φαντάζει δύσκολο σενάριο.

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα ο Κροάτης τεχνικός να δέχεται έντονη κριτική τόσο από τους οπαδούς της ομάδας όσο και από τα ΜΜΕ

της χώρας.

Ο Σπάχια εφόσον δεν αλλάξει κάτι άμεσα στο παιχνίδι της ομάδας του από ότι φαίνεται μετράει μέρες στην Κωνσταντινούπολή, με το όνομα του Παναγιώτη Γιαννάκη να βρίσκεται στη λίστα της Φενέρ ως πιθανό αντικαταστάτη του στην τεχνική ηγεσία. Ο 53χρονος πρώην προπονητής της Εθνικής, αλλά και των Ολυμπιακού, Αμαρουσίου και Πανιωνίου, θέλει πολύ να επιστρέψει στους πάγκους, αφού έχει να εργαστεί από τον Ιούνιο του 2010, όταν και αποχώρησε από τους "ερυθρόλευκους".

Keywords
Τυχαία Θέματα