ΠΑΟΚ | Πάντα δίπλα ο κόσμος

Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται από την Παρασκευή (14/9) στην Πάτρα και οι φίλοι του "Δικεφάλου" φρόντισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Ενας από τους πρώτους που συνάντησαν την αποστολή κατά την άφιξή της στο κλειστό της Περιβόλας, όπου διεξάγεται το τουρνουά του Απόλλωνα, ήταν ένας ένθερμος φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Αθανασιάδης, μόνιμος κάτοικος Πάτρας, λείπει από τη Θεσσαλονίκη

από το 1976, αλλά το γεγονός αυτό δεν τον αποτρέπει να στηρίζει την αγαπημένη του ομάδα. Είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας του "Δικεφάλου", ανανέωσε και φέτος την θέση του, παρά το γεγονός ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πέρσι, δεν κατάφερε να παρακολουθήσει ούτε ένα παιχνίδι από το «Παλατάκι». Με το εισιτήριο διαρκείας στο χέρι ωστόσο, έκανε την εμφάνισή του στο γήπεδο και φωτογραφήθηκε με τον Νίκο Καλλέ, τον παλαιότερο παίκτη της ομάδας.

Δίπλα στον ΠΑΟΚ βρέθηκαν και αρκετοί από τους φιλάθλους του από την Πάτρα. Ανάμεσά τους και ο Νίκος Ψαρράς, γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Γιάννη Ψαρρά, που ήραν στο κλειστό της Περιβόλας για να δει το παιχνίδι της αγαπημένης του ομάδας με τον Απόλλωνα Πατρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα