NBA | Ολάζουον: "Καρμέλο και Αμάρε πρέπει να συνεργαστούν"

Το καλοκαίρι ο Χακίμ Ολάζουον έδειξε ορισμένα από τα... μυστικά του στον Αμάρε Στάνταμαϊρ, με τους ανθρώπους των Νικς να μένουν ικανοποιημένοι από τη δουλεία που έκανε ο Dream και να τον καλούν να... διδάξει κι άλλους παίκτες.

Συγκεκριμένα, υπάρχει η σκέψη να προπονήσει τους Καρμέλο Άντονι, Μάρκους Κάμπι, Τάισον Τσάντλερ, ούτως ώστε να βελτιωθούν και να εμφανιστούν καλύτεροι τη φετινή σεζόν.

Σε δηλώσεις

που έκανε ο Ολάζουον μίλησε για τον Μέλο και τον Αμάρε, τονίζοντας ότι οι δυο τους πρέπει να βοηθάνε ο ένας τον άλλον και όχι να... διαγωνίζονται στο ποιος είναι ο καλύτερος στην επίθεση.

"Δεν πρέπει ο Αμάρε να μένει απλά στο ποστ επειδή μπορεί να σκοράρει τόσο μέσα από το ζωγραφιστό όσο και απ’ έξω. Το ίδιο ισχύει και για τον Καρμέλο. Οπότε, εάν ο Καρμέλο είναι στο ποστ, τότε ο Αμάρε θα μπορεί να σουτάρει από τη γραμμή των βολών και το αντίστοιχο θα συμβαίνει σε περίπτωση που ο Αμάρε είναι μέσα στη ρακέτα. Δεν πρέπει να ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον, αλλά να αλληλοσυμπληρώνονται. Πρέπει να συνεργαστούν για να νικήσουν", ανέφερε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος άσος.

Παράλληλα, ο Ολάζουον μίλησε και για τον Τάισον Τσάντλερ: “Βλέποντάς τον κάποιον μπορεί να καταλάβει ότι έχει καλό timing από τον τρόπο που παίρνει ριμπάουντ, κάνει κοψίματα και υποδέχεται λόμπες. Έχει καλά αντανακλαστικά, αλλά δεν τον έχω δει να χρησιμοποιεί δικές του κινήσεις στην επίθεση. Δεν υπάρχει περίπτωση όμως ένας παίκτης με το δικό του ταλέντο και timing να μην μπορεί να έχει αποτελεσματικές κινήσεις. Θέλω λοιπόν να του διδάξω μερικές κινήσεις. Αν προσθέσεις μερικές κινήσεις σε συνδυασμό με το ταλέντο και την ενέργεια που έχει τότε θα ανοιχτεί μία καινούρια πόρτα για αυτόν. Αυτό πρέπει να κοιτάξει να προσθέσει στο παιχνίδι του αν θέλει να ανέβει επίπεδο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα