ΠΑΟΚ | Οι λεπτομέρειες και οι κανονισμοί του "3 με 3"

Το διήμερο 18-19 Μαΐου ο ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την ΕΟΚ και τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη θα διοργανώσουν τουρνουά "3 με 3". Με αφορμή αυτό, λοιπόν, η διοίκηση του "δικεφάλου" ενημέρωσε για τις λεπτομέρειες του τουρνουά, αλλά και τους κανονισμούς.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

ΚΑΕ ΠΑΟΚ

σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη διοργανώνουν τουρνουά μπάσκετ 3-on-3 στον προαύλιο χώρο του PAOK Sports Arena στις 18-19 Μαΐου του 2013. Οι εγγραφές ξεκίνησαν και συνεχίζονται και σήμερα γίνεται μία πρώτη παρουσίαση των κανονισμών που ισχύουν στο 3-on-3.

Παράλληλα μπορείτε να κατεβάσετε και την φόρμα-αίτηση που πρέπει να συμπληρώσετε για να δηλώσετε την συμμετοχή σας στο 3-on-3.

ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
1. Η επαναφορά της μπάλας γίνεται από τις πλάγιες γραμμές του γηπέδου.
2. Μετά από καλάθι ή μετά από πετυχημένη ελεύθερη βολή, αλλάζει η κατοχή της μπάλας
3. Μετά τη συμπλήρωση 7 φάουλ από την ομάδα, δίνεται μια ελεύθερη βολή για να εκτελεστεί από την ομάδα που κερδίζει το φάουλ.
4. Το παιχνίδι τελειώνει στα 20 λεπτά ή στους 16 πόντους.
5. Τα σουτ μέσα από την καμπύλη γραμμή και n ελεύθερη βολή, μετρούν για ένα πόντο, ενώ τα σουτ έξω από την καμπύλη γραμμή μετρούν για 2 πόντους.
6. Απαγορεύεται n άμυνα ζώνης.
7. Η εσκεμμένη καθυστέρηση του παιχνιδιού, τιμωρείται με μία ελεύθερη βολή.
8. Οι ομάδες έχουν δικαίωμα συμμετοχής ενός αναπληρωματικού παίκτη, ο οποίος δηλώνεται εξαρχής στο δελτίο συμμετοχής της ομάδας.
9. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα για ένα TIME OUT 45".
10. Σε περίπτωση ισοπαλίας των δύο ομάδων, θα εκτελεστούν 3 ελεύθερες βολές για κάθε ομάδα (συνέχεια).

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Οσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο τουρνουά μπάσκετ 3-on-3 που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο 18-19 Μαΐου 2013 στον προαύλιο χώρο του κλειστού γηπέδου του ΠΑΟΚ πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση (την οποία μπορούν να κατεβάσουν από εδώ) και να την αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στο γήπεδο του ΠΑΟΚ (Αντώνη Τρίτη 12, Πυλαία) ή στο Δημαρχείο Πυλαίας-Χορτιάτη (Απ. Σαμανίδη 21, 55236 Πανόραμα). Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να κατατεθούν μέχρι και την Πέμπτη 16 Μαΐου 2013.

Ακολουθούν οδηγίες για την εγγραφή σας και την συμπλήρωση του εντύπου…
1.Γράψτε με κεφαλαία γράμματα το όνομα και το επώνυμο κάθε παίκτη, διεύθυνση και τηλέφωνο.
2.Μην ξεχάσετε να δώσετε όνομα στην ομάδα σας και να το γράψετε καθαρά με κεφαλαία γράμματα και να συμπληρώσετε την κατηγορία της.
3.Κάθε ομάδα απαρτίζεται από 3 παίκτες και έναν αναπληρωματικό παίκτη.
4.Στο τουρνουά μπορούν να πάρουν μέρος ομάδες Σωματείων, Σχολείων και ομάδες ανεξάρτητων παικτών.
5.Αν έστω και ένας παίκτης της ομάδας λόγω ηλικίας ανήκει σε μεγαλύτερη κατηγορία από τους υπόλοιπους, η ομάδα θα αγωνιστεί στην κατηγορία αυτή.
6.Οι αγώνες θα γίνονται σε σύστημα νταμπλ-νοκ άουτ.
7.Το Σάββατο το πρωί όλοι οι παίκτες θα πρέπει να βρίσκονται στις 8.45 στο χώρο της διοργάνωσης.
8.Δίπλωμα συμμετοχής θα απονείμει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε κάθε συμμετέχοντα".

Keywords
Τυχαία Θέματα